• Reklam
  • Reklam
Reklam

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SEZER AYDEMİR ADINA YAPTIRILAN KÜTÜPHANE AÇILDI

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SEZER AYDEMİR ADINA YAPTIRILAN KÜTÜPHANE AÇILDI

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SEZER AYDEMİR ADINA YAPTIRILAN KÜTÜPHANE AÇILDI
Editor: Turgutlu Manşet
16 Ekim 2019 - 18:45

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir adına silah arkadaşlarının katkılarıyla Kırkağaç Eczacı Engin Ümmetoğlu Anadolu Lisesinde yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.
Vali Deniz ve şehit ailesi tarafından gerçekleştirilen açılışta Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sezer Aydemir’in kendi sesinden de bir şiir dinledi.
Açılışta konuşan Vali Ahmet Deniz “Onlar biz yataklarımızda uyuyalım diye değil, uyanık olalım diye şehit oldular. Millet olarak uyanık olmak zorundayız. Bugün şehitlerimiz sayesinde buradayız. Kahramanlarımız şimdi de ezan dinmesin, bayrak inmesin, bir terör devleti kurulmasın diye Suriye’de. Rabbim onları korusun, ayaklarına taş değdirmesin. Türkiye, başkaları gibi kırıp dökmek, sömürmek için değil insanlara barış, şefkat ve merhamet götürmek için orada. Bizim milletimizin güzelliği de bu özelliklerinde. Biz tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Tarihimizde kara bir leke yok. Bu coğrafyada ölümü göze alamayan bir millet ayakta duramaz. Bizler yeri geldiği zaman şehadete yürümeye hazırız” dedi.
Şehidimiz adına yaptırılan kütüphanenin çok anlamlı olduğunu da vurgulayan Vali Deniz “Şehidimizin adını bir kütüphanede yaşatma düşüncesi ile yola çıkan arkadaşlarının verdiği emek ve çaba son derece kıymetli. Dünya var olduğu müddetçe Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olacak. Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olduğu müddetçe de şehitlerimizin isimleri yaşayacak” dedi.
Şehit ailesine ve şehidin silah arkadaşlarına plaket ve hediyelerinin verilmesinin ardından Vali Ahmet Deniz ve protokol üyeleri kütüphaneyi gezdi.