• Reklam
  • Reklam
Reklam

MERVE ÖZBEY KONSERİ YAPILACAK

MERVE ÖZBEY KONSERİ YAPILACAK

MERVE ÖZBEY KONSERİ YAPILACAK
Editor: Turgutlu Manşet
21 Ekim 2019 - 18:22

Barış Pınarı Harekatı nedeniyle iptal edilen,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin yapılan ateşkes sonrası planlandığı gibi yapılacağı açıklandı.
Program kapsamında 29 Ekim akşamı Cumhuriyet konserinde Merve Özbey sahne alacak.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle iptal ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin yapılan ateşkes sonrası planlandığı gibi yapılacağını açıkladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programının planlandığı gibi yapılacağını açıkladı. Başkan Akın açıklamasında: “Suriye'ye düzenlenen Barış Pınarı Harekatında Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarısından sonra yapılan ateşkes sonucu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Daha önce planladığımız gibi saat 19.00'da Koza Parkından başlayacak olan Cumhuriyet Kortejinde birlik ve beraberliğimizi hem tüm dünyaya göstereceğiz hem de Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiklerimize bir selam göndereceğiz. Kortej sonrası saat 20.00'de 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanında Cumhuriyet Konserinde Merve Özbey sahne alacaktır. Tüm hemşerilerimizi Cumhuriyet Kortejine ve Cumhuriyet Konserine bekliyorum.” dedi.