• Reklam
  • Reklam
Reklam

GÖKHAN YÖRÜYEN YENİDEN ADAY

GÖKHAN YÖRÜYEN YENİDEN ADAY

GÖKHAN YÖRÜYEN YENİDEN ADAY
Editor: Turgutlu Manşet
18 Kasım 2021 - 12:40

Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, Oda Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurdu.
Sosyal medya hesabından adaylığını duyuran, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Gökhan Yörüyen, İşleriyle ilgili kısa süreli bazı sıkıntıları olduğunu ve bunları aştığını söyledi.
Yörüyen'in açıklaması şu şekilde: "Kul yola çıkar, Allah yolu açar Allah’ın izniyle. Yaklaşık 1,5 yıldır yaşanan hastalık sebebiyle üyelerimizden birbirimizden ailelerimizden yakınlarımızdan hep ayrı kaldık buluşmaya az kaldı. 09.01.2022 tarihinde yapılacak olan genel kurulumuzda buluşmak ümidiyle Allaha emanet olun. 
Kısa süreli de olsa işimiz ile ilgili bazı sıkıntılarımız oldu ve bunları aşıyoruz, Allah’ın izniyle. 
Herkesin başına gelebilir kınamaya, alay etmeye gelmez. Tüm üyelerimize şoför esnafımıza saygılar Allaha emanet olun. Hayırlısı ile kavuşmaya 53 gün kaldı, son 53 gün. Buluşmak ümidiyle tekrar hayırlı işler beraber olmamıza az bir süre kaldı dostlarım. Hayırlı işler hayırlı günler sağlıkla kalın.  Dün akşamdan beri devam eden adaylık açıklamamdan sonra sosyal medya telefonla arayan, özel mesaj atan, başarı dileyen destek olan, tüm dostlarıma, üyelerime, şoför arkadaşlarıma, şoför abilerime, şoför kardeşlerime, herkese ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Sağ olun var olun.  Biz sizlerle beraber güçlüyüz bir ağaç dalsız budaksız neye benzer çıplak ağaç. Her şeyi buradan paylaştığımıza göre biz de sizlerle güçlüyüz. Rabbim nasip etsin inşallah hayırlısını nasip etsin hep beraber iyiye güzele hizmete devam durmak yok."