• Reklam
  • Reklam
Reklam

CHP’Lİ HÜSEYİN OĞUZ; “HALKIMIZI DOĞRUNUN YANINDA YER ALMAYA DAVET EDİYORUZ.”

CHP’Lİ HÜSEYİN OĞUZ; “HALKIMIZI DOĞRUNUN YANINDA YER ALMAYA DAVET EDİYORUZ.”

CHP’Lİ HÜSEYİN OĞUZ; “HALKIMIZI DOĞRUNUN YANINDA YER ALMAYA DAVET EDİYORUZ.”
Editor: Turgutlu Manşet
07 Ekim 2021 - 16:56

Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz usulsüz yardım yapıldığı iddiaları ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Hüseyin Oğuz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın, seçim meydanlarında verdiği Şeffaf Belediyecilik sözünü yerine getirerek göreve geldiği günden beri Turgutlu’umuza yapılan hizmetleri gerek Belediyemiz sosyal medya hesaplarından, gerek Belediye Meclis toplantılarında ve gerekse de gerçekleştirilen ziyaretlerde halkımızla şeffaf bir şekilde paylaşmaktadır.
Cumhur İttifakı ortakları Akp ve Mhp li Belediye Meclis üyeleri 05.10.2021 Salı günü yapılan Belediye Meclis toplantısında, Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın’ın Turgutlu’muza yapılan hizmetleri tanıtımı sırasında aslı astarı olmayan ve yargı süreci devam eden sözde usulsüz yardım konusunu gündeme getirerek yapılan hizmetleri gölgelemeye çalışmışlardır.
Toplantı sonrasında AKP ve MHP ilçe Başkanlarının yapmış oldukları basın açıklamaları da gerçeği yansıtmamaktadır. Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın gerçekleştirilen Meclis Toplantısında hiçbir zaman Araştırma Komisyonu kurulmasın diye bir ifade kullanmamıştır. Sadece kurulacak Araştırma Komisyonunun araştırma konusunu Önceki Dönem Yönetiminde yapılan ( 2014-2019) şaibeli ve dedikoduya konu olan faaliyetleri de kapsayıp araştırılsın diye bir ifade kullanmıştır. Ayrıca 2 yıl önce geçmiş dönemle ilgili araştırma yapılmasını istendiğinde AKP ve MHP li Meclis Üyelerinin oylarıyla reddedilmiştir.
Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın’ın Turgutlu’muza kazandıracağı Koşukırı Çarşısı, Cuma Pazarı, Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ve Taziye Evi, Turgutlu’muza kazandırdığı Selvilitepe Mahallesi Belediye Hizmet Noktası, Ortapark civarında ki ATM’lerin yeni yerine taşınması ve Belediyemiz araç filosuna eklediğimiz Asfalt döküm aracının tanıtımını yaptığımız Belediye Meclis Toplantısı sonrası AKP İlçe Başkanının böyle bir açıklama yapması oldukça manidar ve üzerinde düşünülmesi gereken bir durumdur.
Biz biliyoruz ki Turgutlu halkı, canlı olarak yayınlanan Belediye Meclis Toplantısında yaşananları görmüştür.
İddia edilen konu ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı ve Meclis Araştırma Komisyonunun yapacakları araştırma ve tahkikat ve verecekleri karar sonucu yeniden bir açıklama yapacağız.
Biz biliyoruz ki meyve veren ağaç taşlanır. Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın tüm yıpratmalara, engelleme ve karalama çabalarına rağmen Belediyemiz elindeki imkan ve olanakları dün olduğu gibi bugün de yarında en yararlı şekilde Turgutlu’muz için kullanmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
Biz Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığı ve İlçe Teşkilatı olarak Belediye Başkanımız Sayın Çetin Akın’a desteğimiz dün olduğu gibi bugünde yarın da tamdır. Halkımızı doğrunun yanında yer almaya davet ediyoruz.”