• Reklam
  • Reklam
Reklam

EMZİRME'NİN ÖNEMİNİ ANNE VE ANNE ADAYLARINA ANLATTILAR

EMZİRME'NİN ÖNEMİNİ ANNE VE ANNE ADAYLARINA ANLATTILAR

EMZİRME'NİN ÖNEMİNİ ANNE VE ANNE ADAYLARINA ANLATTILAR
Editor: Turgutlu Manşet
07 Ekim 2021 - 12:59 - Güncelleme: 07 Ekim 2021 - 15:21

Turgutlu Egeumut Hastanesi 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası sebebiyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Etkinlikte Egeumut Hastanesi ebeleri anne sütünün önemini anne ve anne adaylarına anlattı.
Hastaneden yapılan açıklamada; “1-7 Ekim Emzirme Etkinlikleri kapsamında hastanemiz Başhemşiresi Rabia Argın ve Kalite Yönetim Direktörümüz Deniz Yılmaz’ın özverili çalışmaları ile Anne sütünün önemi, farkındalığı düzenlenen eğitimlerle tüm anne ve anne adaylarına hazırlanmış broşürler ve deneyimli Ebelerimizin anlatımı ile gerçekleştirilmiştir.
Bir hafta boyunca devam eden “Emzirme Eğitimi Etkinliği” doğum öncesi ve sonrası; hastanemize gelen tüm anne ve anne adaylarına verilmektedir. 
Amacımız farkındalık yaratmak! Biz bu farkındalığı 1-7 Ekim tarihleri arasında vurgulayarak ortaya koyduk.  Bizim her günümüz; Annelerin bebekleri arasındaki ten temasını sağlayarak sevgi ile şefkatli, güçlü, mutlu ve sağlıkla büyümelerine öncülük yapıyoruz! Sağlıklı Günler Dileriz.” İfadelerine yer verildi.