• Reklam
  • Reklam
Reklam

50 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

50 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE ÇALIŞMASI

50 BİN METREKARELİK KİLİT PARKE ÇALIŞMASI
Editor: Turgutlu Manşet
07 Ekim 2021 - 17:02

Turgutlu ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nde MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi mevcut alanlarda üstyapı çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi, iki mahallede yaklaşık 50 bin metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirirken, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Gıyasettin Polat, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nde yürüttüğü altyapı çalışmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi, iki mahallede üst yapı çalışmasını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi. İncelemelere eşlik eden Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Gıyasettin Polat’a çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda başkanımızın talimatıyla Mustafa Kemal ve Atatürk Mahallelerinde yürütülen altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmasına başladık. Çalışmalarımız yüzde 95 oranında tamamlandı. Artık ufak düzeltmeleri yapıyoruz diyebiliriz. Mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Çalışmanın Önemine Değindi
Yürütülen çalışmaların mahallesi için önemine değinen Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Gıyasettin Polat, “Bu çalışmalar Mustafa Kemal Mahallesi için çok önemlidir. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar bizi büyük bir çileden kurtardı. Allah hepinizden razı olsun” dedi.