• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yunus Oğan; “Turgutlu’yu Hepimiz Yöneteceğiz”

Selvilitepe Mahallesinde düzenlenen mitinge kortejlerin yasaklanması nedeniyle eşi ile birlikte yürüyerek giden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan alanda bulunan yaklaşık 10 bin vatandaşa seslendi. ​​​​​​​

Yunus Oğan; “Turgutlu’yu Hepimiz Yöneteceğiz”

Selvilitepe Mahallesinde düzenlenen mitinge kortejlerin yasaklanması nedeniyle eşi ile birlikte yürüyerek giden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan alanda bulunan yaklaşık 10 bin vatandaşa seslendi. ​​​​​​​

Yunus Oğan; “Turgutlu’yu Hepimiz Yöneteceğiz”
Editor: Turgutlu Manşet
29 Mart 2024 - 13:53

Selvilitepe Mahallesinde düzenlenen mitinge kortejlerin yasaklanması nedeniyle eşi ile birlikte yürüyerek giden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan alanda bulunan yaklaşık 10 bin vatandaşa seslendi.

“Yıllardır siyasetin içerisindeyim bu mahallede en az 6-7 kez mitinge katıldım inanın bu kadar kalabalığını ilk kez görüyorum, Allah hepinizden razı olsun sağ olun var olun.”
 
Cumhur İttifakının kalabalıklarının görülmemesi için kortejlerin iptal ettirildiğini söyleyen Yunus Oğan; “Kortejleri iptal ettirdiniz şimdi gelin buraya da bu kalabalığı sayın bakalım.” Dedi.
Oğan konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Değerli Selvilitepe Mahallesi sakinleri, değerli hemşerilerim bugün bu büyük mitingimizde bu büyük coşkulu karşılama beni çok duygulandırdı. Hepinize çok teşekkür ediyorum, sağ olun var olun.
Ben yıllardır bu mahalleye bu meydanlara çok geldim, 40 yaşındayım ama hayatımın büyük bölümü siyasetle geçti, size bir şey söyleyeyim ben bu kalabalığı şimdiye kadar hiç görmedim tekrar çok teşekkür ediyorum hepinize.
Öncelikle bu birlikteliği vesile olan liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.
Çıktığımız bu yolda bugüne kadar efendi olarak geldim, emin olun ki görevimi de aynı bu şekilde devam ettireceğim, bakın ben başkan olarak değil milletimize hemşerilerimize hizmetkar olmak için bu yola çıktım.
Cumhur İttifakının kalabalıklarından korkuyorlar kortejleri iptal ediyorlar,  hani bir laf vardır bazen saymak istersin sayamazsın, şimdi gelsinler buraya saysınlar, varsa matematik profesörü buyursun gelsin saysın.
Biz hiç kimsenin hakkında konuşmak için bu yola çıkmadık, ayıbını ortaya çıkarmak için konuşmadık ama tabi yeri geldiği zaman onu da yapacağız, yapılan hatalar hiç kimsenin yanına kalmaz. Biz onu da efendilikle yapacağız, gideceğiz yargı da incelemelerle bunu da yapacağız. Ama milletimize bunları da bunu anlatacağız. Görevi aldığımızda bunu yapacağız, biz aman biz kimseyi incelemeyelim de bizden sonra gelecek olan da bizi incelemesin diye bir düşüncemiz olamaz, biz geldik mi her şeyi inceleyeceğiz, bizden sonra da gelecek olan bizi incelesin, kim olursa olsun hata yapan cezasını çekmeli.
Ergenekon Mahallesinde bir şey söylemiştim tekrarlıyorum, ben Kabil hocanın oğluyum, babama layık olarak buraya kadar geldim bundan sonrada ona layık olarak bu görevi yapacağım.
Her gün birileri çıktığı meydanlarda arkamızdan konuşuyorlar, buyursunlar bağırsınlar biz öndeyiz bu seçimi kazanıyoruz bunu biliyorlar çelme takmaya çalışıyorlar. Bakın biz o çelmeyi yemeyiz, biz o çelmelere tokuz. Bu millet bu evladına güvenmiş bu yola çıkmış biz bu hatalara düşmeyiz kimse merak etmesin.
Her yerde söylüyorum, Turgutlu’da artık kavga siyaseti bitmeli hizmet siyaseti gelmeli, ben buna layık olacağım inşallah. Selvilitepe’nin sıkıntılarını biliyorum, düğün salonunu, sitelerdeki köprü ihtiyacını biliyorum, burada taziye evi ihtiyacınızı biliyorum, değerli hemşerilerim bunların hepsinin çözümü bizde yaparsak biz yaparız yaparsa Cumhur İttifakı yapar destek sizden hizmet Cumhur İttifakından.
Bakın biz Cumhur İttifakıyız bir kez daha bu meydandan sesleniyorum, bugüne kadar başka yerlere gitmiş, başka partilerle gezmiş, başka partilerde zaman geçirmiş her vatandaşımıza kapılarımız sonuna kadar açık, biz büyük bir aileyiz biz küçük olsun bizim olsun demiyoruz, biz büyük olsun hepimizin olsun diyoruz.”