• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yunus Oğan: “Turgutlu’ya hizmeti getirecek olan Cumhur İttifakı’dır”

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmaları kapsamında katıldığı Yedi Eylül Mahallesi mitinginde yüzlerce vatandaş tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Yunus Oğan: “Turgutlu’ya hizmeti getirecek olan Cumhur İttifakı’dır”

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmaları kapsamında katıldığı Yedi Eylül Mahallesi mitinginde yüzlerce vatandaş tarafından büyük coşkuyla karşılandı.

Yunus Oğan: “Turgutlu’ya hizmeti getirecek olan Cumhur İttifakı’dır”
Editor: Turgutlu Manşet
15 Mart 2024 - 14:21

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmaları kapsamında katıldığı Yedi Eylül Mahallesi mitinginde yüzlerce vatandaş tarafından büyük coşkuyla karşılandı.
Yedi Eylül Mahallesinde yaptığı konuşmada Turgutlu’nun önünü açmak için Cumhur İttifakı Belediyeciliğine ihtiyaç olduğunu belirten Oğan, Turgutlu’da büyük projelerin, Büyükşehir ve İktidar desteğiyle olacağının altını çizdi.
Turgutlu’da 31 Martta sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Oğan; “Biz Turgutlu’ya hizmeti güçlü ekibimizin desteğiyle getireceğiz, artık Turgutlulu hemşerilerim karalama siyasetinden bıktı, bu siyaset anlayışı 31 Martta Turgutlu siyasetinden silinecek, sahneye Cumhur İttifakı Belediyecilik anlayışı gelecek, hizmet odaklı siyaset anlayışı gelecek.” Dedi.
Yunus Oğan “Değerli hemşerilerim, çok kıymetli Yedi Eylül Mahallesi sakinleri ablalarım abilerim, hepinize bu coşkulu karşılama için çok teşekkür ediyorum. Böyle bir kalabalıkla bu saate kadar bizleri beklediniz, sağ olun var olun. Biz bu yola ilk çıktığımızda Cumhur İttifakı olarak 13 tane aday adayı ile çıktık, bu yolda bu görev bize nasip oldu, Allah razı olsun Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu bayrağı taşımayı bizlere layık gördü. Değerli Yedi Eylül Mahallesi sakinleri, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olmak laf değil hizmet üretmek için bu yola çıkar, kavgayla, laflarla uğraşamaz. Benimle ilgili tartışmalara girmiyor, bu konularda konuşmuyorsun diyorlar. Evet, doğru diyorlar ben dikkatli konuşurum, ağzımdan çıkan neyse odur, bugün ne diyorsam, yarın da aynı şeyi söylerim.
Biz bu yola ekibimiz ile birlikte çıktık, az önce sahneye çıktılar gördünüz tertemiz bizim ekibimiz. Bu ekiple inşallah Turgutlu’yu yöneteceğiz, Görüyorum ki Yedi Eylül Mahallesi de bir karar vermiş, burada ki kalabalıktan belli, 31 Martta Turgutlu’yu yönetecek başkanı da ekibini de belli etmiş.
Yedi Eylül Mahallesi kavgadan uzak siyaseti, hizmeti kimin getireceğini biliyor işte onun için Cumhur İttifakını tercih ediyor. Bizler yıllardır Turgutlu’da tarafları bile değişmeyen kavga siyasetinden yana değiliz, biz bir biriyle farklı ilişkileri olan farklı ittifaklar yapanlardan değiliz, olmadık olmayacağız. Bizim duruşumuz nettir, ittifakımız nettir, bizim ittifakımız Milliyetçi Hareket Partisiyle AK Partidir.
Bakın değerli hemşerilerim bizim ittifakımız çok geniş, bizim ittifakımızda bu değerli ekibin haricinde Büyükşehir belediye başkanımız var, Manisa’da 5 tane milletvekilimiz var, Ankara’da Sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan var, biz hizmeti işte bu ekibimizle Turgutlu’ya getireceğiz.
Projelerimizi birer birer sosyal medya hesaplarımızdan açıklıyoruz, açıklamaya devam ediyoruz, projelerimiz Turgutlu’nun önünü açacak, Kasabamızı rahatlatacak en önemlisi de bu güçlü ekiple yapabileceğimiz projeler.” Dedi.

Oğan “Turgutlu’ya hizmeti getirecek olan Cumhur İttifakı’dır”
Oğan “İki aydır biz projelerimizi anlatıyoruz, OSB Teknik Lisesini anlatıyoruz birileri de çıkmış yeni duyuyor bir şeyler konuşuyor. Herkes istediği gibi duydun, anlasın biz halkımıza anlattıklarımızla mükellefiz. İlçemizde tarım ve sanayi en büyük geçim kaynaklarımız, bunların sürdürülebilmesi için ara elemanlara ihtiyaç var, bu ara eleman problemini çözmek Milli Eğitim Bakanlığı ve Turgutlu Belediyesi’nin işi, işte biz neden Turgutlu Belediyesinde Cumhur İttifakı olmalı diyoruz, işte bunun için bu liseleri açmak için. İktidar ile aynı dili konuşan belediye bu sorunların üstesinden gelir, onun için sizin karşınızdayız, onun için sizden destek istiyoruz. Ben sizden 31 Martta bir gün destek isterken, işte arkasında bu sebepler var, Cumhur İttifakı Belediyesinde Turgutlu’nun çözemeyeceği sorun olmayacak. Çocuklarımız geleceğini daha iyi şekillendirebilmek için, eğitimlerini sosyal hayatlarını daha iyi konuma getirmek için istiyorum bu desteği işte bunun için Cumhur İttifakı Belediyeciliği diyorum.
Yıllardır Turgutlu’da trafik, yeşil alan gibi problemler büyürken dertlenmemişler şimdi çıkıyorlar biz bu problemleri çözeceğiz diyorlar. Bu problemleri çözecek kardeşiniz işte burada siz desteği verdiniz mi 5 yıl içinde bunlar çözülecek, örneğin Kamu Kurumları Külliyesini açarak trafik sorununun üstesinden geleceğiz. Biz Turgutlu’nun 50 yılını inşa etmeye geliyoruz, biz Turgutlu’nun geleceğini inşa etmeye geliyoruz. Biz Turgutlu için tertemiz bir ekiple yola çıktık, bizim defterimiz, sayfalarımız bembeyaz.
Şimdi bizlerin hakkında bazen konuşuyorlar, bizim bu işlerle kavga siyasetiyle falan işimiz yok, dedikleri kendilerini bağlar. Konuşursak konuşacak çok şey varda neyse bize yakışmaz. Tekrar söylüyorum, Bu seçimi çirkeflik değil, karalama değil efendilik kazanacak efendilik.
Allah’ın izniyle biz bu seçimi kazanacağız ve o eski anlamsız çirkin karalama siyaseti bitecek. Turgutlu’da bunu değiştireceğiz, 31 Marttan sonra karalama siyaseti yapanlar siyaset sahnesinden inecek, Turgutlu hizmet odaklı siyasetin peşinden gidecek.” dedi.