• Reklam
  • Reklam
Reklam

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ

YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ALINACAK TEDBİRLER DEĞERLENDİRİLDİ
Editor: Turgutlu Manşet
10 Eylül 2022 - 14:55

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında alınacak genel emniyet, asayiş ve trafik tedbirleri Kaymakam Selami Kapankaya Başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Selami KAPANKAYA’nın yanı sıra Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali BİÇER, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER ve ilgili personeli, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK ve ilgili personeli, İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman GENÇOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Şube Müdürü Eyüp DEMİREL,  Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan KIZIL ve ilgili personeli, Turgutlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Gökhan YÖRÜYEN ve ilgili personeli katıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine gönderilen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri genelgesinde belirtilen hususların istişare edildiği toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK ve İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER tarafından önceki yıllarda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde planlanan çalışmalar hakkında bilgi verildi.