• Reklam
  • Reklam
Reklam

VEFAT EDEN ESKİ MÜDÜR, FETÖ/PDY DAVASINDA BERAAT ETTİ

VEFAT EDEN ESKİ MÜDÜR, FETÖ/PDY DAVASINDA BERAAT ETTİ

VEFAT EDEN ESKİ MÜDÜR, FETÖ/PDY DAVASINDA BERAAT ETTİ
Editor: Turgutlu Manşet
20 Aralık 2019 - 18:51

Manisa’nın Turgutlu İlçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) kapsamından yargılan, Turgutlu Belediyesi Eski Zabıta Müdürü Feray Kahyaoğlu beraat etti.
Manisa 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, Kahyaoğlu’nun örgüt ile bağlantısı bulunmadığı için hakkında beraat kararı verilirken, OHAL İnceleme Komisyonu tarafından görevine iade kararı verildi.
Kahyaoğlu’nun avukatı Hakan Emin Hüseyni, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Turgutlu Belediyesi bünyesinde uzunca yıllar özveri ile çalışan, Zabıta Müdürlüğü, İşletme ve İştiraklar Müdürlüğü gibi görevleri üstlenen, tüm kamuoyunun sevgi ve saygısına sahip olan müvekkilim Feray KAHYAOĞLU malum Fetö-Pdy Soruşturmaları süreci nedeniyle görevinden ayrılmak zorunda kalmış, yargılanmış ve ne yazık ki bu süreç içerisinde de vefat etmiş idi.
Müvekkilim Feray KAHYAOĞLU hakkında Manisa 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan yargılama neticesinde masumiyeti ortaya çıkmıştır.
Yine T.C. Cumhurbaşkanlığı OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğumuz başvurunun da KABULÜNE karar verilerek görevine iade edilmesi yönünde karar verilmiş ve bu karar Turgutlu Belediyesine gönderilmiştir. Ancak ne yazık ki bu süreçte müvekkilim vefat ettiğinden dolayı bu karar gereği gibi yerine getirilemeyecektir.
Müvekkilimin yaşadığı bu zorlu süreçte desteklerini kendisinden hiçbir zaman esirgemeyen yakınları başta olmak üzere tüm kamuoyuna iade-i itibar gayesiyle saygı ile duyurulur.”