• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'DAN KAR ALTINDA NEŞELİ İDMAN

TURGUTLUSPOR'DAN KAR ALTINDA NEŞELİ İDMAN

Editor: Turgutlu Manşet
16 Ocak 2021 - 18:05 - Güncelleme: 16 Ocak 2021 - 18:18

Turgutluspor ligin ikinci yarısı için kendi tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlılarda teknik direktör İbrahim Cezayir'in gönderilmesinin ardından takım yardımcı antrenör ve alt yapı antrenörleri ile çalışmalarını sürdürüyor.
TFF 2.lig Kırmızı grupta play off mücadelesi veren Turgutluspor'da ikinci yarının hazırlıkları sürdürürken, Turgutlu basını da tam kadro takımın çalışmalarını takip etti. Takımın başında antrenör Zeki Erguvan ve Kemal Kanatlarlı yer alırken alt yapı antrenörleri de çalışmalarda yer aldı.
İbrahim Cezayir'den boşalan teknik adam koltuğuna kimin oturacağı henüz netlik kazanmazken yönetimin teknik direktör adayları ile temasta olduğu öğrenildi.
Bazı menajerlerin yönetime teknik direktör konusunda baskı yaptığı öğrenilirken yönetim önümüzdeki günlerde teknik adam konusunda net bir adım atacak.
Turgutlu basının tam kadro antrenmanı takip etmesi ve takıma destek vermesi oyuncuların morallenmesine neden oldu. Takımda ki oyuncular soğuk havaya rağmen neşeli bir antrenman yaptılar.