• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR (VİDEO HABER)

TURGUTLUSPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR (VİDEO HABER)

Editor: Turgutlu Manşet
28 Kasım 2019 - 19:04 - Güncelleme: 28 Kasım 2019 - 19:22

TFF 3. Ligde zirve mücadelesini sürdüren Turgutluspor Pazartesi günü İzmir deplasmanında oynayacağı Karşıyaka maçı öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
Pazar günü evinde son beş maçını kaybetmeyen Kozanspor'u 3-0 mağlup ederek moral bulan kırmızı siyahlılar pazartesi günü itibariyle Karşıyaka maçı çalışmalarına start vermişti.
Perşembe günü ise teknik direktör Cüneyt Biçer nezaretinde maç hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlıların hırsı gözlerden kaçmadı.
Turgutluspor'da son haftalarda sakatlıklarından dolayı forma giyemeyen Abdülkadir, Güner ve Kadir Torbacı Perşembe günkü idmanda yer alırken, üst solunum yollarından dolayı grip olan Onur Garip ise teknik ekip tarafından dinlendirildi.
Kozan maçını net skorla kazanan kırmızı siyahlılarda kaptan Mithat Yaşar, Karşıyaka maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve bu güce sahip olduklarını söyledi.
Mithat gazetecilere yaptığı açıklamada; "Önceki haftalarda istemediğimiz mağlubiyetler almıştık, ancak son Kozan maçında kötü gidişe dur demek istiyorduk, bu reaksiyonu takım halinde verdik ve gerçek oyunumuzu sahaya yansıtarak güzel bir skorla 3 puan aldık. Bu haftada ege derbisi var, güzel bir maç bizi bekliyor, Karşıyaka ile oynayacağız. Hem puan olarak hem sıralama olarak rakibimiz. Her maç olduğu gibi yine kazanmak için gideceğiz. Taraftarımız özellikle içerde her maç artarak bizi destekliyor. Ben inanıyorum ki pazartesi günü maç akşam saatine alındı ve yine bizi desteklemek için İzmir Atatürk stadyumuna geleceklerdir. Bizler takım olarak onların desteklerini her zaman bekliyoruz." Dedi.
Karşıyaka maçını çok önemsediklerini belirten teknik direktör Cüneyt Biçer ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Kazanılmış bir Kozan maçının ardından bu hafta Karşıyaka deplasmanında oynayacağız. Yine hedeflerin içerisinde olmak adına önemli bir maç. Her iki takım içinde önemli bir maç, ege de uzun yıllardır karşı karşıya gelen iki ekip, ve iki ekip üst sıralarda mücadele veriyor. Ufak tefek sakatlarımız cezalılarımız var, ancak maç gününe kadar sakat oyuncularımızın daha iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Kesin oynamayacak olan Samet var o da kart cezalısı, birde kalecimiz Can'ın ciddi bir sakatlığı var.  Karşıyaka maçı bizim için kazanılmış bir maçın ardından devamını getirmek adına önemli. Tabi Karşıyaka takımı önemli bir takım, uzunca bir zamandır birlikte oynayan bir oyuncu grubu. Belirli bir oyun yapıları var. Kolay gol yemeyen ve buldukları pozisyonları da iyi değerlendiren bir yapıları var. Ayrıca seyirci avantajları var, çıkış yakalayan takımlarına daha da destek vereceklerdir. Pazartesi günü maça gelen seyircilerin belki çok büyük bir seyir zevki almayacağı ama mücadele zevki alacağı bir maç olacak diye düşünüyorum."