• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN EGEUMUT'A TEŞEKKÜR

TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN EGEUMUT'A TEŞEKKÜR

TURGUTLU BELEDİYESİ'NDEN EGEUMUT'A TEŞEKKÜR
Editor: Turgutlu Manşet
28 Kasım 2019 - 13:43

Turgutlu Belediyesi'nin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Toplu Sünnet Şöleni  için vermiş olduğu destekten dolayı Turgutlu Belediyesi Özel Egeumut Hastanesi teşekkür etti.
CHP ilçe kadın kolları başkanı Yıldız Kutluel, CHP'li belediye meclis üyesi Burhan Irk, CHP meclis üyesi adaylarından Muhsin Zengin ve Kamer Eraybat Egeumut Hastanesini ziyaret etti.
Bu projede Turgutlu’da hizmet veren tek özel hastane olan Egeumut Hastanesi’ni yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden heyeti, hastane Müdürü Sezai Dündar ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kemal Emre Telciler karşıladı.
Böyle bir proje içinde yer almanın hastane adına büyük onur olduğunu ifade eden Dündar; ‘Egeumut Hastanesi olarak toplum sağlığına olan hizmeti kendimize ilke edindik. Bu bağlamda alanında uzman kadrolarımızla her geçen gün kendimizi yenileyerek en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Belediyemizden projeyle ilgili talep gelince mutlu olduk ve sevinerek kabul ettik. Emeği geçen herkese teşekkürler.’’ Şeklinde konuştu.
Projenin en büyük destekçisi, 50 çocuğun sünnetini gerçekleştirerek hastane süreçlerinde yanlarından ayrılmayan Op. Dr. Kemal Emre Telciler ise, ‘’Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi, gözlerindeki mutluluğu görünce ne kadar güzel bir projeye dahil olduğumu bir kez daha anladım.’’ diyerek teşekkürleri kabul etti.