• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR BAYBURT DEPLASMANINDA

TURGUTLUSPOR BAYBURT DEPLASMANINDA

TURGUTLUSPOR BAYBURT DEPLASMANINDA
Editor: Turgutlu Manşet
18 Şubat 2021 - 11:40

Misli.com 2. Lig kırmızı grupta play of mücadelesi veren Turgutluspor bugün deplasmanda grubun alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Bayburt Özel İdare Spor ile karşılaşacak.
Salı günü önce Trabzon’a ardından da maçın oynanacağı Bayburt’a geçen kırmızı siyahlılar burada hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Geçtiğimiz hafta sonu evinde Elazığspor’u 3-1 mağlup ederek Pendik mağlubiyetinin ardından kendine gelen Turgutluspor Bayburt maçından da puan 3 puan çıkartarak üst sırlarda ki yerini korumak istiyor.
Kırmızı grup lideri Eyüpspor’un 3’üncü sıradaki Kırşehirspor ile deplasmanda, yine grupta ikinci sırada bulunan Vanspor’un 5’inci sıradaki Sakaryaspor ile deplasmanda karşılaşacağı haftada kırmızı siyahlılar kazanarak önemli haftada avantaj yakalamak istiyor.
İkinci yarıda çıktığı 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet elde eden Turgutluspor inişli çıkışlı bir grafik sergilerken, teknik direktör Ramazan Kurşunlu önümüzdeki haftalarda daha iyi bir takım haline geleceklerini dile getirdi.
Bugün Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’de başlayacak ve Misli.com dijital yayınından canlı olarak izlenebilecek.