• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU GENÇ ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TURGUTLULU GENÇ ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

TURGUTLULU GENÇ ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU
Editor: Turgutlu Manşet
06 Ocak 2021 - 17:42

Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezi Gönüllü Genci Alihan GARİP “Bir Şiir Bir Nefes” sloganıyla düzenlenen Şiir okuma yarışmasında 30 Kuş Şiir’i ile 14-17 yaş kategorisinde Türkiye Finalinde 3.ncü oldu.
Türkiye’nin 81 ilinde Gençlik Merkezlerine üye olup yarışmalara katılım sağlayan gençler, İl elemelerinde 1.ci olanlar Bölge elemelerine, Bölge elemelerinde 1.nci olanlar Türkiye Finallinde yarışmaya hak kazanarak “Bir Şiir Bir Nefes” sloganıyla şiir okuma yarışmalarında yeteneklerini sergiledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığının (GSB), gençlerin geleneksel sanata sahip çıkması, yeteneklerini geliştirmesi ve hayallerini gerçekleştirebilmesi için düzenlediği 2020 Kültür ve Sanat Yarışmaları’nın finalleri Pandemi koşulları dikkat alınarak Online olarak gerçekleşti..
Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezi Gönüllü Genci Alihan GARİP Bir Şiir Bir Nefes sloganıyla Şiir okuma yarışmasında 30 Kuş Şiir’i ile 14-17 yaş kategorisinde Manisa İl 1.si Ege Bölge 1.si ve Türkiye Finalinde ise 3.cü olmuştur.
Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Eksür: Gençlerimize destek olmak için büyük gayret içerisindeyiz
“Bizim kültürlü, çalışkan, üretken, yetişmiş insan kaynağına ihtiyacımız var. 2014 yılından beri düzenlenen bu yarışmalarla gençlerimize destek olmak için büyük gayret içerisindeyiz. Gençlerimizin yolunu açmaya, onların geleceklerini aydınlatmaya devam ediyoruz. Toplumun her kesimini, özellikle de gençlerimizi daha yüksek hayat standardına kavuşturmak için daha çok çalışacağız. Sanatta, şiirde, edebiyatta ve sporda çok güçlü bir gelecekle inşallah ülkemizi dünyanın her bir noktasında temsil edeceğiz. Bu yarışmada birbirinden güzel eserler sunan tüm katılımcıları gönülden kutluyor, Manisa ilimizi Turgutlu’muzu, Gençlik Merkezimizi temsil eden bizleri onurlandıran Gönüllü Gencimiz Alihan GARİP gencimizin göstermiş olduğu başarıyı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu vesile ile tüm gençlerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz.