• Reklam
  • Reklam
Reklam

KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI

KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI

KUYUMCU HIRSIZI TUTUKLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
06 Ocak 2021 - 17:55

Geçtiğimiz günlerde Turgutlu kuyumcular çarşısında bir kuyumcu dükkânına giren bir kişi, yüzük bakmak istediğini söyleyip, kuyumcunun yüzük çeşitlerini gösterdiği sırada bir anlık dalgınlığından yararlanarak, içinde 24 altın yüzük bulunan tablayı çalarak olay yerinden kaçmıştı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yüzük alma bahanesiyle girdiği kuyumcudan yaklaşık 30 bin lira değerindeki içi yüzük dolu tablayı çalan zanlı, polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonrasında yakalandı.
ÖZEL EKİP KURULDU, 100 KAMERA İNCELENDİ
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince kurulan özel ekip yüzden fazla güvenlik kamerası kaydını izleyerek, olayı gerçekleştirilen İbrahim B.’yi (20) ve onu motosikletle dışarıda bekleyen şahsı tespit etti. Emniyette yapılan sorgulamalarının ardından Turgutlu Adliyesinde mahkemeye çıkarılan İbrahim B. tutuklanırken, kendisine yardımcı olan ve tespit edilen firarı diğer zanlıyı ise arama çalışmaları sürüyor.
Öte yandan İbrahim B.’nin hırsızlıktan dolayı dosyalarının bulunduğu, çalınan yüzüklerin ise polisin yaptığı çalışmalarda ele geçirilemediği öğrenildi.