• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU OVASI KAMERA İLE TAKİP EDİLECEK

TURGUTLU OVASI KAMERA İLE TAKİP EDİLECEK

TURGUTLU OVASI KAMERA İLE TAKİP EDİLECEK
Editor: Turgutlu Manşet
02 Temmuz 2019 - 14:50

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının başlattığı proje ile Turgutlu ovasında 6 noktaya mobesa kamera yerleştirilecek.
Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan başkanlık seçiminin ardından koltuğa oturan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ünal Şimşek çalışmalarını hızlandırdı.
Başkan Ünal Şimşek Turgutlu ovası için hazırlanan mobesa kamera projesini basın mensupları ve Turgutlu protokolüyle paylaştı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yarımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan, Turgutlu Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Faruk Aydın, Esnaf Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Ziraat Odası Başkanı Abdullah Şenol ve TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler'in katıldığı davette konuşan belediye başkanı Çetin Akın, Şimşek'e çalışmalarında başarılar diledi.
Koruma Başkanı Ünal Şimşek ise yaptığı açıklamada; "Çiftçilerimizin huzuru ve güvenliği için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Turgutlu ovasında Acıbadem Karakolu, Sabancı Karakolu, Kısmalı Köprüsü, Çampınar, Musacalı, Cambazlı, Akköy ve Sarıbey mahallesi girişine toplamda 6 noktaya kamera yerleştiriyoruz. Bu görüntüyü Çiftçi Malları Koruma Başkanlığında an be an takip edeceğiz. Bu proje ile birlikte amacımız çiftçilerimizin mallarının ürünlerinin daha güvenli bir şekilde olması. Hem caydırıcılık anlamında hem de tespit anlamında büyük fayda sağlayacağını düşünüyoruz." Dedi.