• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu’da 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının açılış töreni yapıldı

Turgutlu’da 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının açılış töreni yapıldı

Turgutlu’da 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının açılış töreni yapıldı
Editor: Turgutlu Manşet
14 Eylül 2022 - 20:24

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının açılış töreni yapıldı.
Törende konuşan Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya “Sosyal ve güvenlik boyutuyla her konuda gerekli çalışmaları yaptık, bu yıl da çocuklarımızın eğitimlerine en iyi şekilde devam edebilmesi için gayret sarf edeceğiz.” Dedi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni Şadi Turgutlu Ortaokulu’nda düzenlendi.
Kaymakam Selami Kapankaya ve protokol üyeleri 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılının açılış törenine katılarak, bu yıl ilk kez okul sıralarıyla tanışan miniklerin ve ortaokula başlayan öğrencilerin heyecanlarına ortak oldu. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından protokol konuşmalarıyla devam etti. 
Törende bir konuşma yapan Kaymakam Kapankaya; “Çocuklarımızın güvenli ve rahat bir şekilde eğitimlerine devam edebilmesi için ilçe bazında gerekli tedbirleri aldık. Sosyal ve güvenlik boyutuyla her konuda gerekli çalışmaları yaptık, bu yıl da çocuklarımızın eğitimlerine en iyi şekilde devam edebilmesi için gayret sarf edeceğiz. Okullarımızın, öğretmenlerimizin, veli ve öğrencilerimizin yanında olacağız. Eğitim en önemli işlerimizden biridir. Yeni eğitim ve öğretim yılında çocuklarımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.
Birbirinden renkli anlara sahne olan açılış törenine Kaymakam Selami Kapankaya’nın yanı sıra; İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve Şube Müdürleri, daire amirleri, mahalle muhtarları, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 
Tören boyunca çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakamımız Kapankaya, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti, öğretmenler ile bir araya gelerek onlara yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. 
Törenin ardından Kaymakam Selami Kapankaya, Şadi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ahmet Şahin’den, okulun fiziki yapısı ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.