Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 16. hafta maçını Yalova VIP Takımı ile oynayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda gerçekleşecek karşılaşma 30 Aralık Cumartesi günü 14.00’de başlayacak.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile Yalova VIP Takımı yılın son maçında karşı karşıya gelecek. Rakibini evinde konuk edecek olan Manisa temsilcisi 2023 yılını galibiyetle kapatmaya odaklandı. Turgutlu Belediyespor – HDI Sigorta Yalova VIP mücadelesi 30 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak.
Girişlerin ücretsiz olacağı karşılaşmaya aynı zamanda Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası önünden saat 13.30’da Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’na servis kalkacak.
Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü İstemihan Örücü, “Yılın son maçına çıkıyoruz. Galibiyete odaklandık ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Oyuncularımıza güveniyor, tüm taraftarımızı cumartesi günkü maçımıza davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol Takımımız bu hafta rakibini evimizde ağırlayacak. 2023 yılını galibiyetle kapatarak bizlere güzel bir mutluluk yaşatacaklarına inanıyoruz. Takımımıza yürekten başarılar diliyor, tüm taraftarımızı 30 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan maçımıza davet ediyorum” dedi.
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Yılı Galibiyetle Kapatmak İstiyor
Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 16. hafta maçını Yalova VIP Takımı ile oynayacak.
Yayınlanma :
29 Aralık 2023 17:15
Güncelleme
: 29 Aralık 2023 17:15

