• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin: “projelerimizi Biz Açıklıyoruz, Ama Onlar Duymuyorlarmış”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, binlerce kişinin katılımı ile Camiönü Meydanında düzenlediği miting büyük

Turgay şirin: “projelerimizi Biz Açıklıyoruz, Ama Onlar Duymuyorlarmış”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, binlerce kişinin katılımı ile Camiönü Meydanında düzenlediği miting büyük

Turgay şirin: “projelerimizi Biz Açıklıyoruz, Ama Onlar Duymuyorlarmış”
Editor: Turgutlu Manşet
28 Mart 2019 - 18:39

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, binlerce kişinin katılımı ile Camiönü Meydanında düzenlediği miting büyük ilgi gördü. Turgay Şirin “Diğer aday arkadaşlar, projelerimizi duymamışlar, projemiz yokmuş şeklinde konuşuyorlarmış, biz ilk günden beri meydanlarda projelerimizi açıklıyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in seçim bürosu önünden kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe vatandaşlar ve partililer yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş Cumhur ittifakının kortejine evlerinden, işyerlerinden destek verdiler.
MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan ve AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek’in halkı selamlama konuşmalarıyla başlayan Camiönü mitinginde her iki ilçe başkanıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin arkasında durmadan yürüyeceklerini ve 31 Mart’ta Turgay Şirin’in ve Cumhur İttifakının zaferle ayrılacağını belirttiler.
Şirin “Halkımıza Teşekkür Ediyoruz”
Turgay Şirin “Aziz hemşerilerim bu akşam burada birçok mahalle ve kahvehane ziyaretimizin ardından Cumhur İttifakının pırıl pırıl meclis üyesi adaylarımızla teşkilatlarımızla gönüldaşlarımızla milletvekilimizle birlikte 7. mitingimizi yapıyoruz. 5 yıllık dönemimizde Büyükşehir Belediyemizle birlikte bir çok hizmete imza attık eleştiriler, sitemler, kem sözler duyduk fakat sonucunda yaptığımız hizmetler tamamlanınca şükürler olsun ki rabbime bu sözlerin hepsi teşekküre muhabbete sevgiye dönüştü.
Bu süreçte bu zorlu yolda bize inanan bize güvenen yanımızda dimdik dağ gibi duran sizlere yürekten teşekkür ediyorum.
Şirin “Bizler Ne Kadar Nezaketli Davranıyorsak, Onlar O Kadar Seviyesizce Saldırıyorlar”
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Biz Turgutlu'yu muhabbetle seviyoruz. İlk günkü aşkla seviyoruz. Sevdamız Turgutlu diyoruz. Bizleri kavgaya, gürültüye çekmeye çalışıyorlar. Biz ne kadar nezaketli, seviyeli, ahlaklı, nezaketli davranıyorsak onlar bir o kadar nezaketsiz, kaba, seviyesizce saldırıyorlar. Biz ne söylersek söyleyelim karşımızdaki diğer adaylar ısrarla anlamıyor, görmüyor, bilmek istemiyor. Yalan iftira ve hakaretle insanlarımızı aldatmaya çalışıyor. Bizim ağzımızdan kötü söz çıkmadıkça bunlar çıldırıyor. Yahu bizi kendi çukurunuza çekemeyeceksiniz diyoruz, bunlar iyice çukurlaşıyor, çirkinleşiyor, yüreklerindeki gerçek niyeti sözlerine saldırganca yansıtıyorlar. Varsın ne söylerlerse söylesinler. Varsın kendi söyledikleri, meydanlarda kustukları yalan yanlış hayasızca lafların içinde debelenip dursunlar. Mevlana ne diyor kardeşlerim. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir. Turgutlu artık bunların gerçek yüzünü, gerçek niyetini biliyor ve görüyor. Bunlar bizim için hangi kötü ve edepsiz sözü kullanıyorsa. Bu sözler onların kendilerindendir. Kendilerini tarif ediyorlar kendilerini” dedi.
Şirin “Bizi Aziz Milletimiz Takdir Ediyor”
Turgay Şirin “Hani bir zamanlar dünyanın dönmediğini söylüyorlarmış ya ve biri çıkıp demiş ki "siz isteseniz de istemeseniz de dünya dönüyor" şimdi biz diyoruz ki ey yaptıklarımızı yok saymaya çalışan aday arkadaşlar siz isteseniz de istemeseniz de biz bir çok icraatı yaptık. Siz isteseniz de istemeseniz de bu aziz millet bu yaptıklarımızı takdir ediyor ve bize inanıyor. Siz isteseniz de istemeseniz de Allah'ın izni ile Cumhur İttifakının gücü ve halkımızın desteği ile önümüzdeki dönemde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Şirin “Yeni Dönem Projelerimizi Biz Söylüyoruz, Ama Onlar Duymuyorlarmış”
Turgay Şirin “Dostlarım kısıtlı imkânlarla yaptığımız onlarca projemizin ardından yeni dönemde Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizle aynı dili konuşan Belediyecilik, üretken belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla şehrimize önemli ve özel projeler kazandırmaya devam edeceğiz. Hani projemiz yokmuş ya duymuyorlarmış o zaman projelerimizi şöyle bir söyleyelim Irlamaz 2. etaptaki Harikalar Diyarı Masal Park, Irlamaz Selvilitepe bölümündeki Kasaba Millet Bahçesi, Pazartesi Pazaryerinin yenilenmesi, yeni muhtarlık binaları ve taziye evleri, Millet Kıraathanesi, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kentsel Dönüşümle mahallelerimizin yenilenmesi, hayvan pazarı, sokak hayvanlarımıza yönelik barınak ve bakım evi, cadde ve sokak çalışmaları, kültür ve aktivite merkezi, trap atış sahası spor tesisi ve mesire alanı ayrıca daha bir çok projede inşallah az önce söylediğimiz gibi Cumhur İttifakının gücü ile hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de desteği ile gerçeğe dönüşecek” dedi.
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Milliyeti Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.