• Reklam
  • Reklam
Reklam

şirin “biz İşimize Bakacağız, Biz çalışmaya Devam Edeceğiz”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Hoca Ahmet Yesevi Meydanında düzenlediği miting binlerce kişinin katılımı

şirin “biz İşimize Bakacağız, Biz çalışmaya Devam Edeceğiz”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Hoca Ahmet Yesevi Meydanında düzenlediği miting binlerce kişinin katılımı

şirin “biz İşimize Bakacağız, Biz çalışmaya Devam Edeceğiz”
Editor: Turgutlu Manşet
27 Mart 2019 - 16:30

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Hoca Ahmet Yesevi Meydanında düzenlediği miting binlerce kişinin katılımına sahne oldu.
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in seçim bürosu önünden kortej yürüyüşü ile başlayan etkinliğe vatandaşlar ve partililer yoğun bir şekilde ilgi gösterdi. Çok sayıda vatandaş Cumhur ittifakının kortejine evlerinden, işyerlerinden destek verdiler.
Dilek “Liderlerimizin Arkasındayız”
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “Hemşerilerim bizler buraya, Yenikapı ruhuyla başlayan, reislerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin dik duruşları, sizlerin teveccüh ve destekleriyle, huzurunuzdayız. Bizler hiçbir zaman insanlarımızı kaosa davet etmedik. Kırıp dökmek için değil, demokrasimizi, bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü, yarınlarımızı korumak için. İşte Turgutlu’ya güzel hizmetler kazandırmak için Mimar Sinan ve Sultan Süleyman gibi devleti’nin ve milletinin her zaman hizmetkarı olmuş, Devletin Bekası için yeri geldiğinde ben ve partim demeyip Milletim ve Ülkem diyen iki devlet adamı. Sayın Devlet Bahçeli ve dünya beşten büyüktür diyen bütün ümmetin de lideri olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındayız” dedi.
Dilek “İnşallah Birlikte Kazanacağız”
Kazım Dilek “Buradan ülkeyi yıkmaya vatanı bölmeye çalışanlarla kol kola girenlere sesleniyorum. Başaramayacaksınız. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, milletimizi yıkamayacaksınız. Aramıza nifak tohumları ekemeyeceksiniz. Dün olduğu gibi bugünde, yarında, kardeşçe yaşamaya, geleceğimizi inşa etmeye sizlere rağmen devam edeceğiz. İşte bizler bu yüzden gönül belediyeciliği yapanlarla beraberiz. Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarımızla beraberiz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarımız burada. Tevazu burada, samimiyet burada
gayret burada. Bir olanlar burada. Turgutlu için gönül birlikteliği yapanlar burada. İşte Milliyetçi Hareket Partisi burada! İşte AK Parti burada! İttifakın adayı da burada! İşte cumhur ittifakı farkı, işte Turgay Şirin. İnşallah birlikte kazanacağız. Birlikte yöneteceğiz” dedi.
Şirin “Turgutlu Artık Bunların Yalanlarına İtibar Etmiyor”
Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Allah’ın izni ile hizmetlerin devamı için, Cumhur İttifakı ile Turgutlumuza yeni yatırımlar getirmek için çok az kaldı. Bu süreçte ne kadar çamur atarlarsa atsınlar, ne kadar fitne yaymaya çalışırlarsa çalışsınlar, milletimiz gerçekleri görmüştür. Turgutlu olan bitenleri çoktan fark etmiştir. Turgutlu bunların uydurma anketlerine, yalanlarına, iftiralarına itibar etmiyor. Turgutlu onların çarpıtmalarına, berbat söylemlerine bakmıyor. Turgutlu onların söylemlerine itibar etmedikçe bunlar daha da hırçınlaşıyorlar. Daha da gözleri dönüyor, saldırgan bir şekilde edep ve haya yoksunu cümlelerini kürsülerden meydanlardan kusuyorlar. Varsın söylesinler, varsın kendi kazdıkları çukurlara düşsünler. Bizim ilham ve güç kaynağımız milletimizdir, milletimizin inancıdır. İrfanıdır, bizim gücümüz Cumhur İttifakıdır. Milliyetçi Hareket Partisi Lideri sayın Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
Şirin “Bizim Hesabımız Bayrağa, Ezana Tahammülü Olamayanlarladır”
Turgay Şirin “Biz millete hizmet etmeye geldiğimizi asla unutmadık. Biz millete efendi değil hizmetkâr olmaya geldik. Birileri ellerinde imkân yokken bile millete efendilik taslarken, biz Belediye Başkanı olsak bile hizmetkârlık mevkiinde bulunduğumuzu asla unutmadık. Son nefesimize kadar da aynı anlayışla çalışmayı sürdüreceğiz. Hiç kimseyi dışlamadık, hiç kimseyi hor ve hakir görmedik. Milletimizin her evladını bağrımıza bastık. Bizim hesabımız yalan iftira ve çukur siyaseti ile kirli pazarlıklar yapan parti yönetimleridir. Bizim hesabımız Bayrağa, Ezana tahammülü olamayanlarladır. Bunların dışında farklı partilere inanan vatandaşlarımıza CHP’ye, İYİ Partiye, Saadet partisine ve diğer partilere oy veren her vatandaşımıza saygı duyarız. İnsanımızı Alevi-Sünni diye ayırmayız. Köklere, kökenlere göre bölmeyiz. Kuzeyli, güneyli, doğulu, batılı diye bakmayız. Bizler herkesi Rabbimin kutlu bir emaneti, Büyük milletimizin eşsiz bir evladı kabul ederiz” dedi.
Şirin “Karşınıza Anlı Ak Başı Dik Bir Şekilde Çıkıyoruz”
Turgay Şirin “Bizim Çağrımız birliğe, beraberliğe, dirilişe, hainlere ve hadsizlere karşı bir olmayadır. “Kime oy vereceğim belli değil, kararsızım” diyen kardeşlerime de sesleniyorum, çekinme, zaman geçiyor. Bir ve birlikte olalım. Kutlu bir yolda Ülkemizin Bekası ve şehrimizin geleceği için Cumhur İttifakı’nda buluşalım. Genç kardeşlerim, ilk kez oy verecek evlatlarım, birlikte yürüyelim. Bizim gönlümüzde herkese yer var. Bizim yüreğimiz herkesi kucaklamaya yeter. Bu topraklara vatanım diyen, bu insanlara milletim diyen, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkese kapımız açık. Dostlarım Allah’a şükürler olsun ki, bugün karşınıza anlı ak başı dik bir şekilde Milliyetçi Hareket Partili dava arkadaşlarımız, ülküdaşlarımızla, AK Partili yol arkadaşlarımız kardeşlerimizle birlikte parti yönetimlerimizle, kadın kolları, gençlik kolları ve ülkücü ocakları mensubu kardeşlerimle, meclis üyesi aday arkadaşlarımızla çıkıyoruz. Bu büyük ve güzel aile ile yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı size anlatıyoruz” dedi.
Şirin “Biz işimize bakacağız, biz çalışmaya devam edeceğiz”
Turgay Şirin “Buradan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Ergün’ne de yürekten teşekkür ediyorum. Zira Turgutlumuza her zaman destek verdi, bizlere yürek verdi. Yeni dönemde de inşallah Turgutlu’ya yeni yatırımların müjdesini hep birlikte alacağız. Biz işimize bakacağız, biz çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de ise Cumhur İttifakının gücü ile hükümetle, Büyükşehirle aynı dili konuşan belediyecilik, üretken belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışıyla şehrimize yeni ve büyük projeler kazandıracağız” dedi.
Şirin “Projelerimiz Cumhur İttifakının Gücüyle Gerçeğe Dönüşecek”
Turgay Şirin “Irlamaz 2. etaptaki Harikalar Diyarı Masal Park, Irlamaz Selvilitepe bölümündeki Kasaba Millet Bahçesi, Pazartesi Pazaryerinin yenilenmesi, yeni muhtarlık binaları ve taziye evleri, Millet Kıraathanesi, vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda Kentsel Dönüşümle mahallelerimizin yenilenmesi, hayvan pazarı, cadde ve sokak çalışmaları, kültür ve aktivite merkezi ve daha bir çok projede inşallah az önce söylediğimiz gibi Cumhur İttifakının gücü ile hükümetimizin ve büyükşehir belediyemizin de desteği ile gerçeğe dönüşecek. Turgutlu’ya hizmet etmekten başka bir gayemiz olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. Bu sebeplerden bizler bunların pis kirli kokuşmuş kavgasına alet olmayacağız. Tahriklerine kapılmayacağız. Varsın bizleri kavgalarına çekmek için çıldırsın, biz Turgutlu için çalışacağız. Varsın kıskanan çatlasın, biz Turgutlu için yüreğimizi koyacağız. Varsın ziyan olup gitsinler, biz Turgutlu için geceyi gündüze katacağız. Ey Turgutlu, sevdalıların emrinde. Ey Turgutlu, hizmetkârların seninle” dedi.
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin ile kızları Sıla ve Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Milliyeti Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başknanı Gürhan Bostan, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.