• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, Pazaryeri ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Turgay şirin Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, Pazaryeri ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Turgay şirin Pazaryeri Esnafını Ziyaret Etti
Editor: Turgutlu Manşet
01 Mart 2019 - 13:07

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, Pazaryeri ziyaretinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Cumhur İttifakı ‘İlk Günkü Aşkla, Sevdamız Turgutlu’ sloganı ile çıktıkları yolda Turgutluluların gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Perşembe gününü yoğun bir tempo ile geçiren Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, Cumhuriyet caddesi ziyaretleri sonrasında Ergenekon mahallesinde bulunan Perşembe pazarını ziyaret ederek buradaki pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’e mahallede yapılan çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunan vatandaşlar “çalışmaların yapıldığı sürede çok tepki gösterdik. Biraz uzun sürdü ama bittikten sonra değerini gerçekten anladık. Özellikle her sene su taşkını yaşanan bazı noktalarda bu sene hiçbir şekilde su taşkını yaşamadık. Ayrıca yapılan cadde ve ışıklandırma çalışmaları muhteşem oldu. Allah yapan ve yapılmasında emeği olan herkesten razı olsun” dediler.

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin “her zaman dediğimiz gibi zahmetsiz rahmet olmaz. Turgutlu’muzun her köşesine hizmet götürmek için canla başla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerinde dediği gibi ufak tefek aksaklıklar yaşandı. Sizlerde bizlerde bu süreçte üzüldük. Ama bu beklemeye değdi. Sizlerinde dediği gibi her sene mahallemizde su taşkınları sonrasında yaşanan çöküntüler bu sene gördüğünüz gibi olmadı. Bizler günü kurtarmak için çalışmak yerine geleceğimizi kurtarmak için hamleler yaptık” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Cumhur İttifakı adayı ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in yanı sıra AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe başkanı Gürhan Bostan, AK Parti 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Turgutlu Belediyesi başkan yardımcısı Hakan Sezer, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, Kadın Kolları başkanları ve yöneticileri, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları ve partililer katıldı.