• Reklam
  • Reklam
Reklam

çetin Akın'ın 'cuma Pazarı Projesi' Beğeni Topladı

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Cuma Pazarını ve Camiönü Kıraathanelerini ziyaret etti

çetin Akın'ın 'cuma Pazarı Projesi' Beğeni Topladı

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Cuma Pazarını ve Camiönü Kıraathanelerini ziyaret etti

çetin Akın'ın 'cuma Pazarı Projesi' Beğeni Topladı
Editor: Turgutlu Manşet
02 Mart 2019 - 13:27

Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın Cuma Pazarını ve Camiönü Kıraathanelerini ziyaret etti. Akın yeni Kapalı Cuma Pazaryeri projesini pazar esnafı ve vatandaşlarla paylaştı.
Millet İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Çetin Akın, meclis üyesi adayları ve partililerle beraber Cuma Pazarını, Caminönü Kıraathanelerini ve çevre esnafı ziyaret etti.
Akın, Çukurbahçe'ye yapılması planlanan yeni kapalı pazaryeri projesini esnaflara ve vatandaşlara anlattı fikirlerini aldı. Akın ayrıca tarım koperaatifleri ve üretici birlikler kuracaklarını belirterek: "Bu sayede esnafımız ürünü daha ucuza bulabilecek. Vatandaşlarımızda yerli ve kaliteli ürünü daha uygun fiyata alabilecek."dedi.
Cuma Pazarı Pazaryeri
Proje Bozkurt Mahallesi 2244 ada üzerine toplamda 2890m2 170 araçlık yeraltı kapalı otopark alanı ve yine 3890m2 pazaryeri olarak tasarlanmıştır.
Cuma Pazarı ve Camiönü kıraathaneleri ziyaretinden sonra Akın Organize Sanayi Bölgesine geçerek fabrika ziyaretleri gerçekleştirdi. Akın daha sonra ev ziyaretinde bulundu. Akın programını Genç Turgutluspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ederek noktaladı.
"Turgutluspor Özüne Dönecek"
Turgutluspor başarıyı yakaladığı zamanlarda takımda en az 4-5 tane altyapıdan çıkan oyuncusu olduğunu belirterek: "Turgutluspor altyapıya önem verecek ve en az 4-5 oyuncusu altyapıdan olacak. Turgutluspor'un başarılı olduğu dönemlere bakarsanız özüne döndüğü altyapıdan oyuncuların takımda olduğunu göreceksiniz. Turgutluspor'un altyapıya yönelmesi Turgutluspor'a ayrılan bütçenin diğer amatör sporlar için kullanılmasına olanak sağlayacak. İlçemizde uzak doğu sporlarında derece yapan çocuklarımız var, güreşçilerimiz var, rahvan at sporuyla ilgilenen vatandaşlarımız var. Biz amatör sporlara önemli destekler sağlayan bir belediyecilik anlayışında olacağız." şeklinde konuştu.