• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin “küçük Sanayi Sitesindeki O Görüntüler Tarih Oldu”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Fatih Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu

Turgay şirin “küçük Sanayi Sitesindeki O Görüntüler Tarih Oldu”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Fatih Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu

Turgay şirin “küçük Sanayi Sitesindeki O Görüntüler Tarih Oldu”
Editor: Turgutlu Manşet
08 Mart 2019 - 13:16

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Fatih Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Cumhur İttifakına gönül verenlerle birlikte Fatih Küçük Sanayi Sitesini gezen Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin’e sanayi esnafı yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.

Yılların Sorununu Çözdünüz Allah Sizden Razı Olsun

Yıllardır yağan her yağmur sonrasında işyerlerini su bastığını ama bir türlü çözüm bulanamadığını belirten Sanayi Sitesi esnafları “başkanım Allah sizlerden razı olsun. Biz yıllardır burada esnaflık yapmaktayız. En şiddetli yağmuru bu sene yaşadık. Siz göreve geldiğiniz zamanlar ve sizden önceki zamanlarda dükkanlarımızı sürekli olarak su basıyordu. Ama hiçbir Allah’ın kulu gelip de buraya bir hizmet vermedi. Fakat siz geldikten sonra su bastığında hemen ekipleriniz geldi. Plan projeler yaptırdınız ve burada bir çalışma yapıldı. O çalışmanın yapıldığı günden bu güne kadar bizim burada su baskını bir daha yaşanmadı. Benim makinelerim sular altında kaldı. Defalarca bunu izah ettik. Kooperatif başkanlarına ve belediye başkanlarına ama hiçbir şekilde bizi dikkate almadılar. Size gelip söyledikten sonra bu kusur giderildi. Sizlere minnettarız” dedi.

Turgay Şirin “O Görüntüler Tarih Oldu”

Turgutlu Belediye başkanı olarak göreve başlaması ile birlikte sağlıklı bir Turgutlu için altyapıya önem verdiklerini ve yıllardır yapılmayanları yapmak için zora talip olduklarını belirten Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Biliyorsunuz ki biz zora talip olduk. Göreve geldikten sonra yaşanan su taşkını sıkıntılarında sizlerin yanındaydık. Sizlerle birlikte o yarım metreyi geçen su deryasına müdahale ettik. Yaşanan sıkıntının akabinde Selvilitepe mahallemizden gelen suları da içerisine alacak şekilde bir proje hazırladık ve hayata geçirdik. Burada yapılan projeler ile o görüntüler artık tarih oldu. Biz zora talip olduk, inşallah Turgutlu’nun altyapısı ile ilgili olarak ne gerekiyorsa yapılacak. Zor süreçleri atlattık inşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Önemli olan Turgutlu’nun geleceği, altyapısı ve temeli sağlam bir Turgutlu için çalışıyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in Fatih Küçük Sanayi Sitesi’nde 1. Kısımdaki esnaf ziyaretinde AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Turgutlu Belediyesi başkan yardımcısı Hakan Sezer, MHP İlçe yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları katıldı.

Haberin Video Linki; https://youtu.be/bOvJF4bjh2I