• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutluspor Seri Yakalamak İstiyor

TFF 3

Turgutluspor Seri Yakalamak İstiyor

TFF 3

Turgutluspor Seri Yakalamak İstiyor
Editor: Turgutlu Manşet
09 Mart 2019 - 13:02

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Turgutluspor evinde Trabzon temsilcisi Trabzon 1461 ile karşılaşacak.

Hafta içi mesaisinde Çarşamba günü Muğla deplasmanında maçın ikinci yarısında Melih Vardar'ın golüyle 1 puan çıkaran Turgutluspor play of iddiasını sürdürmek için kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta evinde Adliyespor'u mağlup eden ve ardından da Muğla deplasmanından puanla dönen kırmızı siyahlılar Pazar günü evinde zor bir maça çıkacak. Ligde kalma mücadelesi veren Trabzon 1461 ile karşılaşacak olan Turgutluspor hafta içi Irlamaz tesislerinde gerçekleştirdiği çalışmalarla maç hazırlıklarını tamamlayarak Pazar gününü beklemeye başladı.

Üst sıraları hedeflediklerini ve bu sebeple bundan sonra oynayacakları tüm maçlara kazanmak için çıkacaklarını belirten kulüp başkanı Hakan Sezer; "Hafta içi oynadığımız Muğla maçı zor geçti, kazanabilirdik ancak olmadı 1 puan bizim için iyi. Şimdi önümüzde daha da önemli bir maç var, biz iddiamızı sürdürmek istiyoruz rakibimiz ise ligde kalma derdinde. Bu tarz maçlar zor geçiyor ve bu maçlarda taraftarın önemi çok büyük. İnşallah Pazar günü tribünleri doldurarak takımımıza 90 dakika destek veren bir taraftar görmek isteriz. Kazanarak yolumuza devam edeceğimize inanıyorum. Teknik kadromuz ve oyuncularımız bunun bilincinde ve var güçleriyle maçı kazanmak bu önemli maçı için mücadele edeceklerinden kuşkumuz yok." Şeklinde konuştu.

10 Mart 2019 Pazar günü Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak maçı Tekirdağ bölgesinden Mehmet Ali Özer yönetecek.