• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÖĞRETMEN ARİF AĞIR ANI TURNUVASI YAPILACAK

ÖĞRETMEN ARİF AĞIR ANI TURNUVASI YAPILACAK

ÖĞRETMEN ARİF AĞIR ANI TURNUVASI YAPILACAK
Editor: Turgutlu Manşet
19 Kasım 2020 - 14:21

Turgutlu, Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Arif Ağır’ı 13 Kasım 2020 tarihinde henüz 52 yaşında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Deha Satranç Eğitim Spor Kulubü işbirliğiyle 24 Kasım Öğretmenler Gününde “Arif Ağır Anı Turnuvası “ düzenlenecek.
Turnuva hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Cihan Yıldırım “ Turgutlu’nun önemli bir değeri olan Arif Hocamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Hocamızı anmak için düzenleyeceğimiz turnuva iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek. İlk ayak  22 Kasım Pazar günü kulüp içinde yapılacak ve bu organizasyonda dereceye giren sporculara Kupalar ,madalyalar ve Kitaplar ödül olarak dağıtılacak.
Türkiye çapında 24 Kasım günü yapılacak  turnuvamız ise tüm ülkemize açık olacak.
Bu turnuvamızda yine kupalar ve kitaplar hak sahiplerine ulaştırılacak.
Destekleri için Kaymakamımız Sayın Ali Yılmaz’a, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın İ̇smail Eksür’e teşekkür ederiz,yakınen tanığım ; iyi ve merhametli bir insan , başarılı ve çalışkan bir öğretmen olan Arif Ağır Hocamıza , Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.