• Reklam
  • Reklam
Reklam

MUSTAFA SERHAT ORHAN “DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, ŞİMDİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında 7 Eylül Mahallesi’ni ziyaret etti.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, ŞİMDİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında 7 Eylül Mahallesi’ni ziyaret etti.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, ŞİMDİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ”
Editor: Turgutlu Manşet
23 Mart 2024 - 09:26

MUSTAFA SERHAT ORHAN “SİZE KİMLER KAÇ MİLYON LİRA VERDİ”
Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, seçim çalışmaları kapsamında 7 Eylül Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle halkının kendisine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Mustafa Serhat Orhan “seçim yasakları öncesinde ulusal bir kanalda anket yayınlanıyor, 81 il var yüzlerce ilçe var ama anket Turgutlu’nun. Algı anketiyle bu seçimleri siz kazanamazsınız. Turgutlu halkı bunu yemez. Söyleyin size kimler kaç milyon verdi” dedi.
Mahalle sakinlerine yeni dönem projeleri hakkında bilgiler veren Yeniden Refah Partisi Turgutlu Belediye Başkan Adayı Mustafa Serhat Orhan, 2004-2014 yılları arasında Turgutlu’ya kazandırdığı onlarca eseri de hatırlattı.

MUSTAFA SERHAT ORHAN “BU HALK SİZİN ALGI ANKETLERİNİZE İNANMAZ”
Seçim Yasaklarına saatler kala Ulusal bir kanalda seçim anketi yayınlanması ile ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Serhat Orhan “Dün akşam çok ilginç şeyler oldu.  Bir ulusal kanalda. Bakın Türkiye'de 81 tane il, bin küsur ilçe var. Malum seçim yasakları başladı. Ulusal ve yerel kanallarda anket sonuçları açıklanması yasaklandı. Ne ilginçtir? Ahmet Hakan ve Hakan Bayrakçı işleri güçleri yokmuş gibi 80 milyonluk Türkiye içinde 81 il, bin 300 ilçe içerisinde kendilerine görev edinmişler. Turgutlu'da bir anket yayınlıyorlar. Bu ankette Hakan Bayrakçı diyor ki, ‘çok ilginç, batının bir ilçesi Turgutlu'da, Yeniden Refah Partisi üçüncü sırada, ciddi bir yükselmesi var. Dikkatimi çekti’ diyor. Bunlar algı yapma derdindeler.  Neyin algısını biliyor musunuz? Akılları sıra şunu söylüyorlar. MHP'yle CHP at başı gidiyor. Yeniden Refah üçüncü sırada. Ben de koskoca Ahmet Hakan, Hakan Bayrakçı ve o ulusal kanala diyorum ki sizi kimler yönlendirdi. Size kimler? Kaç milyon TL verdi?. Sizlerin algına bu halkın karnı tok, emin olun sandıklarda bunun cevabını alacaksınız. Sizin Algı anketlerinize bu halk inanmıyor”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “AYRIM YAPMADAN HİZMET VERDİK”
2004-2014 yılları arasında kimseyi ayırmadan hizmet yaptıklarını belirten Mustafa Serhat Orhan “Şimdi gelip bizim meydanlarımızı görsünler, dostlar siz bitti demeden bitmez. Ben ne diyorum? Her kula nasip olmayan bir sevgiyle karşı karşıyayım. Allah sizden bin kere razı olsun.  Bu mübarek Ramazanda algıyla seçim kazanamayacaksınız. Hem Manisa'da değişim hem Turgutlu'da değişim zamanı. Bu değişim kaçınılmaz. Halk kararını vermiş. Şu coşkuya, muhabbete bakın.  Ben belediye başkanı olduğum 10 sene içerisinde AK Parti rozetini bir kenara koydum. Turgutlu Belediye Başkanı olarak AK Partili, MHP, CHP'li, diğer partilere  gönül verenler kardeşlerime ayrım yapmaksızın hizmet verdim. Bütün yaptığım hizmetler Turgutlular tarafından takdir edildi ve bugün Serhat Orhan efsanesi ortaya çıktı. Sizlerin sevgisiyle, sizlerin muhabbetiyle, sizlerin beni teşvik etmesiyle ben aday oldum.”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “TURGUTLU’YA 20’NİN ÜZERİNDE OKUL KAZANDIRDIK”
2004-2014 yılları arasında Turgutlu’ya 20’den fazla okul kazandırdıklarını yeni dönemde ise 5 yılda 10 okul kazandıracaklarını belirten Mustafa Serhat Orhan “Biz halka hizmet, Hakk'a hizmettir dedik. Irlamaz Vadisi'ni, 300 yataklı devlet hastanesini yaptık destek olan herkesten Allah razı olsun. Hemen yanında sebze meyve halini yaptık. Hatırlayın dostlar. Sebze mayın ve halini yaparken eski sebze meyve halinin içinde şu anda TOKİ tarafından ve hayırseverler tarafından yaptırdığımız 3 tane okul binlerce öğrencimiz eğitim görüyor. 10 yıllık belediye başkanlığında Turgutlu'ya 20’nin üzerinde okul kazandırdım. Hayırseverlerimiz, belediyemiz ve devletimizin desteğiyle. Bizden sonra gelen arkadaşlarımız bir tane okul kazandıramadılar”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “ÇETİN KARDEŞİM KIZMA, BEN GERÇEKLERİ KONUŞUYORUM”
Açıklamalarını mevcut belediye başkanı Çetin Akın’la sürdüren Mustafa Serhat Orhan “Çetin kardeşim ben söyleyince kızıyorsun, kızma. Ben gerçekleri konuşuyorum. Benden sana bir tane yalan olmaz. Çünkü bir hukukumuz, bir dostluğumuz var.  En basit hayırseverim hazır dedim. Mustafa Kemal Mahallesi'ne okul yaptıracağım dedin. Nerede okul? Şimdi tapu gösteriyorsun. O tapu doğrudur. Ama nasıl doğrudur? O tapunun sahibi TUKAŞ'ın sahibi Cem Bey, 5 bin metrekare yeri Belediyeye bağışladı. Ben olsaydım o tapuyu alırken Cem Bey'e bir de okul yaptırma protokolü yaptırırdım. Ama senin kapasiten bu kadar.  Bu işin üstadı var. Bu işin ustası var. 5 sene önce milletin karşısına çıktın. Ben profesörüm dedim. Senin profesörlüğünü 5 senede gördüler. Senin ne yapıp yapmadığını 5 senede gördüler. Çıkıyorsun Turgutlu Belediyesi'nin en büyük yatırımı diyorsun. 23 tane dükkanın reklamını yapıyorsun. O dükkanların olduğu yerde Serhat Orhan soğuk hava deposu yaptırmıştı. Şu anda soğuk hava deposu, aktif ve faaliyette olsaydı en az 200 lira kirası vardı belediyeye gelir. Ama siz küçük düşünüyorsunuz.   Serhat abin 10 sene önce 213 tane dükkan yaptı. Bunu niye konuşamıyorsun? Ben sana miras yedisin dediğim zaman da bana kızıyorsun. Kızma”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “HEYKELE 2 MİLYON  VERECEĞİME İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITIRDIM”
Turgutlu Belediyesi tarafından Altay ve Koza Meydanlarına yapılan saat kulesi ve heykelle ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Serhat Orhan “Şeffaf ve dürüst belediyecilik diyorsun. Ben de sana diyorum ki şu seçimlere bir hafta kala alelacele yaptırdığın heykellere bir değinelim. Altay meydanına saat kulesi, ondan sonra Koza Pazarı'na bir heykel, ödenen para her ikisine 2 milyon lira. Emeklinin bu kadar dar ve sıkıntılı olduğu dönemde öğrencilerimizin evinden çıkıp bir kahvaltı yapamadığı bir dönemde sen çıksan da bu çocuklarımıza, emeklilerimize destek olsan. Ben de seni alkışlardım. Ama nerede sende o düşünce?”

MUSTAFA SERHAT ORHAN “DAHA ÖNCE BİZ YAPTIK, ŞİMDİ YİNE BİZ YAPACAĞIZ”
Turgutlu’da onlarca projeyi hayata geçirdiklerini, yeni dönemde de çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini belirten Mustafa Serhat Orhan “Turgutlu'nun bir Pazartesi pazarı var. Allah nasip ederse rahmetli İsmail Kırdar başkanımızın adına, yerin altına otopark, zemine pazar yeri, üstüne de güneş enerji sistemi kurarak pazartesi pazarını yenileyeceğiz.  Biz insanımıza dokunacağız. Biz önce insan odaklı hizmet yapacağız. Benden kimse heykel heykelcik beklemesin. Onu yapan yaptı. Dar gelirli emeklilerimize yıllık on bin lira refah kart sistemiyle destek, öğrencilerimize eğitim, öğretim dönemi başlarken bin lira kırtasiye takviyesi, hoş geldin bebek kampanyasına ilave yapıyoruz ve 6 ay o çocukların bebek bezi de Belediye Başkanı Serhat amcalarından hediye olacak, Allah'ın izniyle. Köylerden gelen öğrencilerimiz var. O öğrencilerimiz Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin otobüsleriyle geliyor. O öğrencilerimizi bir bir tespit edeceğiz ve onlara servis ücretleri Turgutlu Belediyesi'nden hediye olacak. 2005 yılında başladığımız Turgutlulu üniversiteli çocuklara bursumuz Sosyal yardımlaşma fonu ve Seramiksan firmamızın desteğiyle devam ediyor. Buna da biz de üç bin lira destek vereceğiz. Askere giden çocuklarımıza hem bin lira, hem de asker paketi hediyemiz tekrar başlayacak. Allah nasip ederse şimdiden söylüyorum, çocuk meclisi her meclisini kuracağız,  toplantılarımızdan bir gün önce toplanacak ve onların aldığı kararlar Turgutlu belediye meclisine gelecek ve değerlendirilecek.  Turgutlu’da yaşanan trafik problemlerine, esnafımız, sürücülerimiz ve halkımızla görüşerek bir çözüm bulacağız. Biz çözüm odaklı bir belediyecilik yapacağız” dedi.