• Reklam
  • Reklam
Reklam

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2021 - 17:53

19 Ekim 2015 tarihli Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile muhtarlar günü olarak ilan edilen 19 Ekim Muhtarlar Günü koronavirüs tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanında törenle kutlandı. 
Törene, Kaymakamımız Ali YILMAZ, Turgutlu Belediye Başkan V. Fehmi GÜLEN ve Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Kaymakam Ali YILMAZ ve Muhtarlar Derneği Başkanı Avni GÜREL tarafından günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yapıldı. 
Törenin ardından Karpuz Kaldıran Parkı’nda düzenlenen programda Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelinerek muhtarların talep ve önerileri alındı. Tüm Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsü salgını ile mücadelede gerek filyasyon takip ekiplerinde bizzat görev alarak gerekse bu süreçte diğer kamu görevlileriyle koordineli çalışmalarından dolayı Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür eden Kaymakam Ali YILMAZ, Covid-19 salgınının son günlerde ilçemizde artış göstermesi nedeniyle tedbir ve önlemlerin sıklaştırılması yönünde Muhtarlardan gerekli hassasiyeti göstererek, henüz aşısını yaptırmayan herkesin biran önce aşı merkezlerine yönlendirmelerini ve aşı olmalarına teşvik etmelerini istedi.