• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA 3 BAKANI AĞIRLADI

MANİSA 3 BAKANI AĞIRLADI

MANİSA 3 BAKANI AĞIRLADI
Editor: Turgutlu Manşet
09 Aralık 2019 - 13:12

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan Manisa'nın Demirci ilçesini ziyaret etti. Bakanlara Demirci ziyaretinde Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık da eşlik etti.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa'nın Demirci ilçesine ziyarette bulundu, yapılan yatırımları yerinde inceledi. Bakanların programlarına katılmak üzere Demirci’ye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörlüğü’nü ziyaret etti. Başkanvekili Palabıyık’a, MHP Demirci İlçe Başkanı Ümit Kanyılmaz ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman eşlik etti. Burada kapıda Demirci Muhtarlık İşleri Sorumlusu Gökhan Arslan ve koordinatörlük personelleri tarafından karşılanan Palabıyık, bir süre koordinatörlükte oturarak Demirci’de yapılan ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkanvekili Palabıyık ve beraberindekiler daha sonra Demirci Kaymakamlığı’na geçerek burada Manisa Valisi Ahmet Deniz, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Manisa İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım ve protokol üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Bakanlar Havayolu İle Demirci’ye Geldi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan havayoluyla Ankara'dan Uşak'a, oradan da Manisa'nın Demirci ilçesine geldi. 3 bakan, protokol üyeleri tarafından Turgut Özal Spor sahasında karşılandı. Bakanları Turgut Özel Spor Sahası’nda Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, il Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, kurum ve kuruluşların müdürleri ve protokol üyeleri eşlik etti.
Demirci-Köprübaşı Yolu Şantiye Alanı İncelendi
Demirci ilçesinde temas ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle gelen bakanlar, ilk olarak 2020 yılında tamamlanması planlanan Demirci - Köprübaşı yolu şantiye alanını ziyaret etti, Karayolları 2. Bölge Müdürü Yakup Dost'tan bilgi aldı. İncelemenin ardından aynı minibüsle ilçe girişine gelen bakanları, Demirci Devlet Hastanesi önünde vatandaşlar karşıladı. Halk oyunu gösterisinin ardından 3 bakan, Demirci Kaymakamlığına geçerek, Yatırım Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Pekcan, Kasapoğlu ve Turhan'ın basına kapalı gerçekleşen toplantıda il ve ilçedeki yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi aldığı aktarıldı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından heyet, Demirci Hemşehri Buluşması'na katılmak üzere Akıncılar Düğün Salonu'na geçti.
Halk Buluşması Gerçekleştirildi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan, Demirci ilçesindeki düğün salonunda gerçekleştirilen 'Demirci Hemşeri Buluşması'na katıldı. Etkinlikte, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve Manisa Valisi Ahmet Deniz, konuşma yaptı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından bakanlar Kasapoğlu, Turan ve Pekcan vatandaşlara seslendi. Bakan Pekcan'ın konuşmalarının arından Bakan Kasapoğlu, Demirci'ye kapalı yüzme havuzu yapılması için protokole imza attı.