• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2021 - 12:18

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “19 Ekim 2015 tarihli Resmi gazetede yayımlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim, Muhtar Günü olarak kabul edilmiştir.
Vatandaşlarımızın oyları ile doğrudan seçilen muhtarlarımız, devlet ile vatandaşlarımız arasında bir köprü ve devletin de insanımıza en yakın hizmet birimidir. Aynı zamanda muhtarlarımız, halkın kendi içinden biri olarak her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir.  Tüm muhtarlarımız geçmişte olduğu gibi günümüzde de önemli görevleri başarı ile yürütmeye devam etmektedirler.
Muhtarlar, millet iradesiyle devletin şefkat elinin kesiştiği noktayı temsil etmektedir Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği konumunda olan muhtarlık müessesesi, insan ve hizmet odaklı anlayışın icrasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Ülkemizde Muhtarlık, en ücra yerleşim yerine bile çağdaş kamu yönetimi anlayışını taşıyarak hem sevinçte hem de hüzünde halkımızın her zaman yanında ve hizmetindedir.
Ayrıca, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de halen devam eden koronavirüs salgını ile mücadelemizde, katkıları yadsınamayacak kadar değerli ve önemli olan bizlerin mesai arkadaşı olan tüm muhtarlarımıza gösterdikleri fedakarlık için teşekkür ederim.
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü yürekten kutluyor; ebediyete intikal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet, görevde olanlara sağlıklı ve başarılı görevler diliyorum.”