• Reklam
  • Reklam
Reklam

İHTİYAÇ SAHİPLERİ DESTEK BEKLİYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİ DESTEK BEKLİYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİ DESTEK BEKLİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
23 Aralık 2019 - 16:35

Turgutlu Belediyesi'nden yapılan açıklamada vatandaşların, kullanmadığı kışlık kıyafetleri Turgutlu Belediyesi Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları istendi. 
Kış mevsiminin gelmesiyle Turgutlu Belediyesi Dosteli Kıyafet ve Yıkama Merkezinde ihtiyaç sahipleri için oluşan kışlık kıyafet talebinin karşılanması için kullanmadığınız kıyafetleri Dosteli şubelerine ya da kıyafet kumbaralarına bırakabilirsiniz. Her ay 8 binden fazla kıyafet yardımında bulunan Turgutlu Belediyesi Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi 2 şubesi ve 70 kıyafet kumbarası ile kullanmadığınız kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. 
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz: “Her ay 8 binden fazla kıyafet yardımında bulunan Belediyemiz Dosteli Mağazalarında kış aylarının gelmesiyle yoğun bir kışlık kıyafet ihtiyacı oluştu. Vatandaşlarımız kullanmadığı kışlık kıyafetlerini ister şubelerimize gelerek, isterlerse yakınlarındaki kumbaralara bırakarak ya da Sosyal İşler Müdürlüğümüze telefonla ulaşarak kıyafet yardımında bulunabilirler.”dedi.