• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAZIRLIKLAR TAMAM KASABA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

HAZIRLIKLAR TAMAM KASABA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

HAZIRLIKLAR TAMAM KASABA MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
22 Temmuz 2020 - 11:14

TFF 3. Lig ikinci grupta liglerin sona erdirilmesiyle birlikte PLAY OF maçlarında oynamaya hak kazanan Turgutluspor yarı final maçında bugün Erokspor ile karşı karşıya gelecek.
2019-2020 sezonuna üst lige yükselme hedefiyle başlayan kırmızı siyahlılar, grubun 27. Haftasında koronavirüs salgınından dolayı liglere ara verilmesi nedeniyle maçlarına devam edememişti.
TFF tarafından 2. ve 3. Liglerin sonlandırılması ile şampiyon ilan edilen Kocaelispor'un ardından ilk 4 sırayı alan takımların PLAY OF oynayacağının açıklanmasıyla birlikte kırmızı siyahlılar bir üst lige yükselmek için fırsat yakaladı.
Geçtiğimiz Pazar günü yapılan görkemli bir uğurlama ile Antalya'ya giden kırmızı siyahlılar iki gündür hazırlıklarını burada sürdürüyor.
Antrenmanlarını tamamlayarak bugün oynanacak olan maçın saatini beklemeye başlayan Turgutluspor'da teknik direktör Cüneyt Biçer Turgutluluların heyecanını, desteğini hissettiklerini ve bu heyecanı mutluluğa çevirmek istediklerini söyledi.
Antalya Calista Sport Center'da oynayacak olan Turgutluspor - Erokspor karşılaşma saat 22.00'da başlayacak. Maçı üst klasman hakemlerinden Turgut Doman yönetirken yardımcılıklarını da Oğuz Terzi, Mehmet Ali Akkoç ve Süleyman Bahadır yapacak, maç ASPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Grubun diğer yarı final maçında ise Belediye Derincespor ile Karşıyaka karı karşıya gelecek. Bugün saat 20.00'da başlayacak olan maç ASPOR kanalından canlı yayınlanacak.