• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÇETİN AKIN: "ZAFER İNANANLARINDIR"

ÇETİN AKIN: "ZAFER İNANANLARINDIR"

Editor: Turgutlu Manşet
22 Temmuz 2020 - 14:41

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutluspora destek için Antalya’ya gitti.

Akın, Antalya’ya gitmeden önce yaptığı açıklamada “Turgutlusporumuzla birlikte kupayla geri döneceğimize inanarak yanlarına gidiyorum” dedi.

Turgutluspor 2. Lige yükselmek için bu akşam saat 22:00’da Esenler Erokspor ile Play Off maçında mücadele edecek. Antalya Calista Sports Center Stadyumunda gerçekleşecek olan karşılama öncesinde Başkan Akın Turgutluspora destek olmak için Antalya’ya gitti. Sabahın erken saatlerinde Turgutlu’dan Antalya’ya hareket eden Başkan Akın, yola çıkmadan önce Turgutlu Belediye Hizmet Binasının önünde Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser ve daire müdürleri ile birlikte Turgutluspora destek açıklamasında bulundu.

Turgutluspora inanarak Antalya’ya gittiğini söyleyen Başkan Akın, Turgutlusporun 2. Lige çıkarak başarılarını taçlandırmaya devam edeceklerini de ifade etti.

Başkan Akın açıklamasında şu şekilde konuştu:“Biz seçim boyunca zafer inananlarındır dedik ve seçimlerde çok ciddi bir başarı yakalayarak Turgutlu Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandık. Şimdi aynı şeyi Turgutlusporumuz için söylüyoruz. Turgutlusporumuz Antalya’da bugün saat 22:00’da Play Off maçlarının ilkini oynayacak ve maçımız A Sporda canlı olarak yayınlanacak. Bende Turgutlusporun yanına inanarak gidiyorum. İnşallah kupayı alıp Turgutlusporumuzu 2. Lige çıkarıp bu başarımızı taçlandıracağız. Hepiniz Allah’a emanet olun. Tüm Turgutlulu hemşehrilerimizi de maçımızı izlemeye davet ediyorum”