• Reklam
  • Reklam
Reklam

HAYATTA İYİLİK VAR DERNEĞİ’NDEN TURGUTLU ÖREN İLKOKULUNA DESTEK

HAYATTA İYİLİK VAR DERNEĞİ’NDEN TURGUTLU ÖREN İLKOKULUNA DESTEK

HAYATTA İYİLİK VAR DERNEĞİ’NDEN TURGUTLU ÖREN İLKOKULUNA DESTEK
Editor: Turgutlu Manşet
14 Haziran 2021 - 17:02

Kırsal alan ve köylerdeki öğrencilere ulaşarak daha iyi şartlarda eğitim almalarına katkı sunmak, devlet tarafından verilen temel eğitime destek olacak uygulama, aktivite ve materyalleri onlara ulaştırmak için yola çıkan bir grup genç tarafından kurulan ‘Hayatta İyilik Var Derneği’ Turgutlu’nun Ören köyünde bulunan ilkokula destekte bulundu.
İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Hayatta İyilik Var Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Tan Keleş
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz’a da ziyarette bulundu.
Turgutlu Yedi Eylül Mahallesi Muhtarı Deniz Bezen ile irtibat kuran dernek “Köy Okulları Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında ilçede bulunan Ören İlkokulunun genel bakım ve tadilatlarını yaparak, 8 adet bilgisayardan oluşan birde bilgisayar sınıfı oluşturdu.
Düzenlenen programın ardından Kaymakam Ali Yılmaz’a ziyarette bulunan Dernek Başkanı Ufuk Tan Keleş, Hayatta İyilik Var Derneği tarafından başlatılan “Köy Okulları Sosyal Sorumluluk” projesi kapsamında Turgutlu Ören İlkokulunun genel bakım ve tadilatlarını tamamlayarak, bilgisayar sınıfı oluşturduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Yılmaz, eğitime vermiş olduğu katkıdan dolayı derneğe teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.