• Reklam
  • Reklam
Reklam

OVA YOLLARINDA ASFALT MESAİSİ

OVA YOLLARINDA ASFALT MESAİSİ

OVA YOLLARINDA ASFALT MESAİSİ
Editor: Turgutlu Manşet
14 Haziran 2021 - 18:07

Turgutlu Belediyesi asfaltlama çalışmalarına başladı.  Hafta sonu sürdürülen çalışmalar kapsamında 24 bin m2’lik alan asfaltlandı. 
Turgutlu Belediyesi ova yolları başta olmak üzere şehir içindeki asfaltlama çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz hafta deneme etabının tamamlanmasının hemen ardından Sabancı Karakolu Mevkisinde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirildi. Asfaltlama çalışmalarına hafta sonunda da devam eden Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Sabancı Karakolu Mevkisi üzerinde 15 bin m2’lik alanın asfaltlanmasını tamamladı. 
Erbiller Sanayi Sitesindeki çalışmalarına da bir yandan devam eden ekipler yol yenileme çalışmaları ile birlikte sanayi sitesi içerisinde 9 bin m2’lik bölümün asfaltlanması çalışmalarını yürüttü. 
Asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Asfalt şantiyemizin kurulması ve teknik süreçlerin tamamlanmasının hemen ardından asfaltlama çalışmalarımıza Sabancı Karakolu Mevkisi ile Erbiller Sanayi Sitesinden başladık. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucunda iki noktada 24 bin m2’lik alanın asfaltlamasını gerçekleştirdik. Çiftçilerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın yaşadıkları en büyük sorunlardan biri olan, yıllardır çözülemeyen asfalt sorununu çözüme kavuşturduk. Ekiplerimizin hazırladığı plan ve program dahilinde ova yollarımızda ve şehir içinde gerekli noktalarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz” dedi.