• Reklam
  • Reklam
Reklam

Hamdi ustaya destek kampanyası başlatıldı

Hamdi ustaya destek kampanyası başlatıldı

Hamdi ustaya destek kampanyası başlatıldı
Editor: Turgutlu Manşet
09 Ocak 2023 - 12:48

Turgutlu’da 31 Aralık 2022 günü çıkan yangında işyeri küle dönen esnaf Hamdi Başaran için destek kampanyası başlatıldı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesi Küçük Sanayi sitesinde esnaf Hamdi Başaran’a ait motosiklet tamir ve satış dükkanında 31 Aralık günü nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmış ve yangında içerisinde yaklaşık 4 milyon TL civarında motosiklet ve malzeme bulunan işyeri kullanılmaz hale gelmişti.
Olayın hemen ardından işyerinde incelemelerde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın konuyla yakından ilgilendiğini ve destek için gerekli adımların atılacağını söylemişti.
Geçtiğimiz günlerde Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Çetin Akın, esnaf Hamdi Başaran için bir destek kampanyası başlattıklarını açıkladı.
Akın sosyal medyadan yaptığı açıklamada Turgutlulu esnaf için destek kampanyası başlattıklarını ifade ederek; “Geçtiğimiz günlerde iş yerinde yangın çıkan Sanayi Sitesi esnaflarımızdan Hamdi Başaran’a destek olmak için yardım kampanyası oluşturduk. İyi günde olduğu gibi kötü günde de esnafımızla birlikteyiz. Hep beraber el ele vererek bu zor günleri aşacağımıza olan inancım sonsuzdur. Daha önce başardık, yine başarabiliriz. Tüm hemşehrilerimden ve hayırseverlerimizden kampanyaya destek olmalarını rica ediyorum.” Dedi.
Diğer yandan Kaymakam Kapankaya tarafından onay alınan kampanya için hesap numarası paylaşıldı.
Hesap Numarası: Turgutlu İş Bankası Şubesi Tahir Başaran - TR 76 0006 4000 0013 5251 6476 07