• Reklam
  • Reklam
Reklam

Emre Zeytinyağı Fabrikası Kalitesiyle Üreticinin Dostu

Emre Zeytinyağı Fabrikası Kalitesiyle Üreticinin Dostu

Editor: Turgutlu Manşet
07 Aralık 2022 - 19:05

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yeni kurulan Emre Zeytinyağı Fabrikası kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle üreticilerin dostu oldu.
Turgutlu ilçesi Derbent Mahallesinde Avrupa standartlarının üzerinde üretim teknolojisi ile kurulan soğuk sıkım zeytinyağı fabrikasına bölge üreticileri yoğun ilgi gösteriyor.
Dünyada kullanılan en yeni sistem ile kırımdan sıkıma kadar el değmeden hijyenik ortamda yapılan üretimi ile bölgenin en iyisi olma hedefinde olan Emre Zeytinyağı Fabrikası sahibi Emre İs fabrikalarının üretim şeffaflığını ön planda tutacak şekilde tasarlandığını söyledi. 
Emre İs yaptığı açıklamada; “Kurduğumuz yeni fabrikamızda Avrupa standartlarının üzerinde son sistem soğuk sıkım zeytinyağı üretim teknolojilerini üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.
Fabrikamız gıda hijyeni ve güvenliği esas alınarak tasarlanmıştır. Yüksek verim ile birlikte üstün kalitede soğuk sıkım zeytinyağı üretimi için özel tasarlanmış makinalarımız mevcut teknolojilerin en yenisidir. Üretim şeffaflığını ön planda tutacak şekilde tasarladığımız fabrikamızda değerli müstahsillerimiz üretimin başından sonuna kadar tüm üretim aşamaları kolaylıkla takip edebilecekler.” Dedi.
Turgutlu’da Derbent Mahallesi Çamlık Köfte arkasında hizmet veren Emre Zeytinyağı Fabrikasında ekolojik sistem kontinü hakkı  %8 olarak veriliyor.