• Reklam
  • Reklam
Reklam

Büyükşehir ve MASKİ’den Alt ve Üstyapısı Yenilenen Yeşil Mahallesi’ne Ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ’den Alt ve Üstyapısı Yenilenen Yeşil Mahallesi’ne Ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ’den Alt ve Üstyapısı Yenilenen Yeşil Mahallesi’ne Ziyaret
Editor: Turgutlu Manşet
14 Ekim 2023 - 12:21


Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, alt ve üstyapı yatırımıyla modern bir görünüme kavuşan Selendi ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi’ni ziyaret etti.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıllarda Selendi ilçesine bağlı Yeşil Mahallesi’nde alt ve üstyapı yatırımları tamamlanarak mahalle yepyeni bir görünüme kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Selendi Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı ile birlikte mahalleye bir ziyaret gerçekleştirdi.
İstek ve talepler dinlendi
Mahalle muhtarı Mithat Altınbaş ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Büyükşehir ve MASKİ heyeti istek ve talepleri dinledi. Mahallede hayata geçirilen yatırımların hayırlı olmasını dileyen heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Başkan Ergün’ün hediyelerini taktim etti. Muhtar Mithat Altınbaş mahallesine yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.