• Reklam
  • Reklam
Reklam

Alaşehir Caberburhan’a Yeni Sondaj Açıldı

Alaşehir Caberburhan’a Yeni Sondaj Açıldı

Alaşehir Caberburhan’a Yeni Sondaj Açıldı
Editor: Turgutlu Manşet
07 Haziran 2023 - 11:37

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Caberburhan mahallesinde mevcut sondaj kuyusunun kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle saniyede 10 litre su verimine sahip yeni bir sondaj kuyusu açtı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Alaşehir ilçesine bağlı Caberburhan mahallesindeki mevcut sondaj kuyusunun kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle saniyede 10 litre verime sahip yeni bir sondaj çalışması hayata geçirildi. Açılan yeni sondajın hat bağlantıları yapılarak mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacak.
“Cengiz Başkanıma teşekkür ediyorum”
Mahalle muhtarı İlyas Ginigen, çalışmanın büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Mahallemizdeki sondaj artık kullanılamaz geldiği için acilen yeni bir sondaj çalışması yapıldı. Açılan sondaj kuyusundan verimli suya da ulaşıldı. Daha sağlıklı içme suyuna kavuşuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.