• Reklam
  • Reklam
Reklam

YUSUF ACER TURGUTLUSPOR'DA

YUSUF ACER TURGUTLUSPOR'DA

YUSUF ACER TURGUTLUSPOR'DA
Editor: Turgutlu Manşet
08 Eylül 2020 - 16:37 - Güncelleme: 08 Eylül 2020 - 16:41

Transferde sessizliğini bozan Turgutluspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Turgutluspor geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig takımlarının da radarına giren, 2018-2019 sezonunda 1. Ligde Altınordu formasıyla 27 maçta forma giyen ve geçtiğimiz sezon başı Süper Lig temsilcisi Çaykur Rizespor'a transfer olan Yusuf Acer ile 1 yıllığına anlaşma sağladı.
2019-2020 sezonunun devre arasında 1. Ligde şampiyon olan B.B. Erzurumspor'un formasını da giyen Yusuf Acer, burada korona virüs salgını nedeniyle ertelenen ligde çok fazla forma şansı bulamamıştı.
Liglerin başlamasına iki hafta kala takımda eksik bölgelere takviye yapmayı sürdüren kırmızı siyahlılarda Yusuf Acer transferi sevinçle karşılandı.
İmza törenine katılan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın genç oyuncuya başarı dileklerini iletirken, şu ifadeleri kullandı; "Altınordu altyapısında yetişen 23 yaşındaki genç sol bek Yusuf Acer'in imza törenine Turgutluspor Başkanımız Taner Kestaneci ile birlikte katıldık. Yeni transferimize sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum, camiamıza hayırlı olsun."
23 yaşındaki genç oyuncu Turgutluspor'a başarılı olmak ve takımı daha yukarılara taşımak için geldiğini söyledi.
Kulüp başkanı Taner Kestaneci ise önemli bölgelere kritik transferler gerçekleştirdiklerini, Yusuf'un bunlardan biri olduğunu ve bir kaç kaliteli isim ile daha görüşmelerinin sürdüğünü Turgutlululara yakışır bir takım kurmak için çaba sarf ettiklerini söyledi.