• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu bu yalan ittifakına teslim etmeyeceğim”

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmalarının son akşamında düzenlenen ve yine binlerce vatandaşın katıldığı mitingde Camiönü Meydanındaydı.

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu bu yalan ittifakına teslim etmeyeceğim”

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmalarının son akşamında düzenlenen ve yine binlerce vatandaşın katıldığı mitingde Camiönü Meydanındaydı.

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu bu yalan ittifakına teslim etmeyeceğim”
Editor: Turgutlu Manşet
30 Mart 2024 - 15:59

Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan seçim çalışmalarının son akşamında düzenlenen ve yine binlerce vatandaşın katıldığı mitingde Camiönü Meydanındaydı.

Gün içerinde çıkan asılsız haberlerin Kaymakamlık tarafından yalanlanmasına değinen Yunus Oğan; “İki aday aynı açıklama bir haber sitesinden yayınlandı, işte ilk günden beri sizlere anlattığım buydu Yalan İttifakı. Ama merak etmeyin ama geri durmayın, Turgutlu’yu bu Yalan İttifakına teslim etmeyeceğim.” Dedi.
Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan konuşmasında şunları söyledi: “Değerli hemşerilerim, sevgili Yiğitler ve Albayrak Mahallesi sakinleri seçim çalışmalarımızın bu son gününde yine bizleri bu büyük kalabalıkla karşıladığınız bu coşkuyla ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun sağ olun var olun.

Son günler maalesef polemiklerle geçti, herkes bize vurmaya kalktı, herkes bizim üzerimize geldi, çamur atmaya kalktılar balçık atmaya kalktılar, ama unuttukları bir şey vardı, güneş balçıkla sıvanmaz.
Bugün asılsız iddialarda bulundular, izledim baktım ne olacak diye, evet dikkatimi çeken tek şey oldu, iki aday bir açıklama verdiler, bir haber sitesinden bu haber yayınlandı, işte başından beri anlattığım buydu, Yalan İttifakı. Ama merak etmeyin ama geri durmayın, Turgutlu’yu bu yalan ittifakına teslim etmeyeceğim. Bugünkü olay benim hassasiyetim olan bir olaydı, evet bugüne kadar hiçbir devlet memuruna yan bakmışlığım, dil uzatmışlığım yoktur, benim için devletim kutsaldır bu kutsala hiç kimse elde uzatamaz, dilde uzatamaz. Bakın beni 8 aylık çocuğumla vurmaya kalktılar, neymiş verecek kimsesi yok mu bırakacak kimsesi yok mu dediler, efendilik dedim cevap vermedim, annemden vurdular babamdan vurdular ailemden vurmaya kalktılar hepsine efendilik dedim cevap vermedim. Amma dil devlete uzatıldı mı efendilik biter. Devletin üzerinden siyaset yapıldı mı bu işlerin tadı kaçar, çok zoruma gitti bugün evet üzüldüm çok üzüldüm. Ama devletin kademeleri kendi memurlarının üzerinden siyaset yapılmasına izin vermedi ve bugün bir açıklama yaptılar.

Bakın bu iftirayı atanlarda bunu yazanlarda bunu biliyor ama maalesef siyasetleri kirli. Bakın arkadaşlar bu kirinizi bize bulaştıramazsınız, bu kiriniz bize bulaşmaz.
Evet, gelelim ikinci konuya, dün ilçe başkanları bir imza atmış neymiş ben alana kortejle gitmişim. Evet, görüntüler burada bakın bir ben bir eşim ve bir çocuğum evet biz alana 3 kişilik kortejle gitmişiz.
Selvilitepe’ye 3 kişilik kortejle gittik, alana girişte Selvilitepe mahallesi hemşerilerim sağ olsunlar bizi karşıladılar. E ne yapalım biz kalabalığız, bizleri seviyorlar, Cumhur İttifakını seviyorlar inanıyorlar, o kalabalıkla meydana girdik suç mu bu. Bakın artık bütün meydanlarda sadece bizim değil, tüm meydanlarda konuşuluyor, efendilik kazanacak deniyor tüm meydanlarda, Efendilik kazanacak.
Bir konu daha var bugün yine çok telefon aldım, konu da ne belediye işçileri. Geldikleri son nokta bu, değerli hemşerilerim Camiönü meydanından temin ediyorum işini yapan hiçbir emekçi bizim için konuşulamaz, emekçi bizim için tartışılamaz, işini yapan herkes orada çalışır maaşını alır kimse de dokunamaz. Belediyede çalışan arkadaşlarımız kardeşlerimiz çok rahat olsun, bakın bu tezgâhlara bu oyunlara sakın gelmeyin bunlar eski oyunlar bu oyunlarla uğraşanların sonu hep hüsran olur.
Bakın arkadaşlar efendilik bir karakter meselesidir, sonrada tutmaz sonradan üstünüze oturmaz bunula doğarsınız bunula ölürsünüz.

Bu gece aday olarak çıktığımız son gece Allah’ın izniyle bundan sonra buralara inşallah belediye başkanı olarak geleceğim, çünkü bu kudreti bu inancı bu bakışları bu inancı bu meydanlarda gördük.
Bakın bugün bir genel başkan geldi Turgutlu’ya emin olun bunu yapamadı, bu demokrasi yarışıdır, yaptılar mitinglerini gittiler. Çıktılar konuştular yapacaklarını anlattılar sağ olsunlar sağ salim geldiler gittiler. Size şunu söyleyeyim bu evladınıza, davanıza sahip çıktığınız için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.
Değerli hemşerilerim bu mahallelerimiz sorunlarına gelelim, mahallelerimizde birçok sorun var hepsini biliyorum. Küllük dediğimiz bölge burada bir uygulama yapıldı, Hacı Zeynel Camiine dikkat edilerek hiç dokunulmadan. Bu uygulama bazı problemlerden dolayı mahkemelik oldu, yerin sıvılaşmasından dolayı sıkıntılar yaşandı. Allah nasip ederse bu uygulamayı tamamlayıp Küllüğü değerlendirip, Küllüğe değer katacağız. Burası çiftçinin mahallesi biliyoruz, bakın biz çiftçimize destek olacağız, ama hangi çiftçimize büyük olmayan kendi yağıyla kavrulan çiftçimize, 20 dönümden fazla yeri olmayan çiftçimize gübre, tohum, mazot ekipman desteğinde bulunacağız. Kime olacağız kendi yağıyla kavrulan çiftçimize destek olacağız. Büyük çiftçimize Allah daha çok versin, daha fazla para kazansın. Burada problemi küçük çiftçimiz yaşıyor ve biz belediye olarak yanlarında olacağız. Ova da problemler var, güvenlik kamerası sistemi gerekiyor bu sıkıntılarınızı biliyoruz Allah nasip ederse bu sistem kuracağız ve sizi de bu sıkıntılardan kurtaracağız. Bir ortaokul ihtiyacınız var biliyorum, mahallerimizin tren yolundan karşıya geçme sıkıntısı var biliyorum onu da sözünü Devlet Demir Yolarından alt geçit sözünü aldım TOKİ ile Mahallelerimizi alt geçit ile birbirine bağlayacağız inşallah.”