• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu birleştirmeye geliyoruz”

Yunus Oğan: “Biz seçimi kazanıyoruz, biz gönüller yapmaya geliyoruz, Turgutlu’yu hep birlikte yönetmeye geliyoruz, kapımız tüm hemşerilerimize ardına kadar açık buyurun gelin”

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu birleştirmeye geliyoruz”

Yunus Oğan: “Biz seçimi kazanıyoruz, biz gönüller yapmaya geliyoruz, Turgutlu’yu hep birlikte yönetmeye geliyoruz, kapımız tüm hemşerilerimize ardına kadar açık buyurun gelin”

Yunus Oğan: “Turgutlu’yu birleştirmeye geliyoruz”
Editor: Turgutlu Manşet
22 Mart 2024 - 12:56

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan Bayramyeri Mitinginde binlerce vatandaşla bir araya geldi. 
Meydanlarda, sokaklarda, mitinglerde, anketlerde her yerde önde olduklarını gördüklerini ve bildiklerini belirten Yunus Oğan seçimi efendilikle kazanıp Turgutlu’yu Yunusça yöneteceklerini söyledi. Oğan tüm Turgutlululara seslenerek: “Biz gönüller yapmaya geliyoruz, tüm Turgutlu’ya kapımız ardına kadar açık, bizim dilimizde kin yok, nefret yok, ayrıştırma yok, biz adımız gibi Yunus’uz Turgutlu’yu kucaklamaya, Turgutlu’yu birleştirmeye geliyoruz.” Dedi.
Oğan yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim, saygıdeğer Bayramyeri sakinleri hepinize bu coşku dolu atmosfer için teşekkür ediyor sevgiyle kucaklıyorum.
Her akşam bir önceki güne göre görüyorum ki kalabalıklarımız artıyor, coşku artıyor ve hizmete, Cumhur İttifakına özlem artıyor, artarak büyüyor. Bizlerde sizlerin bu özleminizi gidermek, sizlerin bu coşkusunu büyütmek için her gün daha fazla çalışıyoruz, daha fazla koşturuyoruz.
Bizim tek amacımız Turgutlu’ya hizmet edebilmek, Turgutlu’muzun eksiklerini tamamlamak. İlçemizin son durumunu görüyorsunuz biliyorsunuz, Turgutlu’da artık yolda yürümek, çocuklarınızla gezebilmek, nefes alabilmek çok zor bir hale geldi. Yeşil alanlarımız bakımsız, yollarımız bakımsız, trafik keşmekeş olmuş. Bizim Turgutlu’yu artık yaşanabilir duruma getirmemiz şart olmuş. Biz bunu kendimize görev addettik ve yola çıktık Allah’ın izniyle. Öncelik çocuklarımız elbette, özellikle çalışan ailelerimiz için kreşler yapacağız, yine çocuklarımız güzel vakit geçirmesi için oyun alanları yapacağız. Bakın burada ki okulumuzun ödeneği çıktı, okulumuzu mahallemize tekrar kazandırıyoruz.”

Yunus Oğan Yeni Dönem Projelerinden Bahsetti
Oğan: “Bakın, Ergenekon Kavşağında ki sıkışıklıkta bu mahallemiz sıkıntı yaşıyor, Ergenekon Kavşağı projemiz hazır, sadece projemiz değil kaynağımız da hazır, Ergenekon Kavşağını biz yapacağız, Turgutlu Belediyemizle, Büyükşehir Belediyesiyle, Bakanlıkla yapacağız. Tabi bunu yaparken merkez trafiğini de düzenlememiz gerekiyor, bunu da nasıl yapacağız biliyor musunuz? Bir Kamu Kurumları Külliyesi yapacağız, tüm kamu kurumlarını çarşı içerisinden çıkarıp şehir merkezinin dışına taşıyacağız. Bundan sonra tüm resmi işlerinizi o külliyeye giderek göreceksiniz. Böylece şehir merkezindeki araç trafiğini de azaltacağız. Turgutlu’muzun için çok çalışmamız gerekiyor, bakın iki tane lise kuracağız, biri OSB Lisesi, diğeri Tarım İhtisas Lisesi. Burada okuyan evlatlarımız iş garantili okula gitmiş olacaklar, mezun olduklarında nitelikli eleman olarak işleri önünde olacak.
Önümüzdeki 5 hizmet yılı için daha çok projemiz var, Millet Bahçesi, Yaşlı Bakım Merkezi, Otopark, Atlı spor Kulübü projemiz var, çok projemiz var bunları da anlatacağız. “ dedi

Oğan: “Seçimi kazanıyoruz”
Oğan: “Şimdi gelelim seçime kaldı 9 gün son 9 gün arkadaşlar, evet bunu artık herkes biliyor biz öndeyiz, bakın biz Cumhur İttifakıyız, bizim kapılarımız herkese açık. Her vatandaşımız kapımızdan içeri girer. Biz seçimi kazanacağız, biz 200 bin vatandaşımıza eşit hizmet için kazanacağız, bizim dilimizde kin yok nefret yok, ayrıştırma yok. Biz adımız gibi Yunus’uz birleştirmeye geldik, biz gönülleri bir etmeye geldik. Allah’ın izniyle hep beraber belediyeyi yöneteceğiz, tekrar ediyorum gelmek isteyen herkese kapımız ardına kadar açık, gelenler bizi mutlu eder, bize gurur verir buyursunlar gelsinler. Biz kimseye bulaşmadan, kimseyi kötülemeden, kimsenin yanlışını ortaya çıkarmadan, bütün gönülleri birleştirip efendilikle bu seçimi kazanacağız ve Yunusça yöneteceğiz, her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim, yine söyleyeceğim bu seçimi efendilik kazanacak efendilik.” Dedi.