• Reklam
  • Reklam
Reklam

Yunus Oğan: “Her Geçen Gün Seçim Zaferimizin Yakın Olduğunu Anlıyorum”

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Acarlar Mahallesi Göçmen Kahvelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, miting alanında yaptığı konuşmada diğer adayların kendisi hakkında konuşmalar yaptığını belirterek; “Sizin çamur siyasetinizin için girmem, biz hizmet odaklı siyaseti tercih ediyoruz” dedi.

Yunus Oğan: “Her Geçen Gün Seçim Zaferimizin Yakın Olduğunu Anlıyorum”

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Acarlar Mahallesi Göçmen Kahvelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, miting alanında yaptığı konuşmada diğer adayların kendisi hakkında konuşmalar yaptığını belirterek; “Sizin çamur siyasetinizin için girmem, biz hizmet odaklı siyaseti tercih ediyoruz” dedi.

Yunus Oğan: “Her Geçen Gün Seçim Zaferimizin Yakın Olduğunu Anlıyorum”
Editor: Turgutlu Manşet
24 Mart 2024 - 16:35

Seçim çalışmalarına başladığı ilk günden bu yana partili partisiz tüm Turgutluluların beğenisini kazanan ve efendiliği ile seçim çalışmalarında sürdürdüğü temiz siyaset anlayışı ile gönüllere girmeyi başaran Yunus Oğan yerel seçimlerin yapılmasına kısa bir süre kala Acarlar Mahallesi Göçmen Kahveleri önünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Binlerce vatandaşın katıldığı kortej ile Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen Oğan burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Oğan yaklaşık 1,5 saatte vardığı miting alanında yaptığı konuşmada diğer adayların kendisi hakkında konuşmalar yaptığını belirterek; “Sizin çamur siyasetinizin için girmem, biz hizmet odaklı siyaseti tercih ediyoruz” dedi.
Oğan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli hemşerilerim, sevgili Acarlar, Altay ve Yılmazlar Mahallesi sakinleri öncelikle hepinize bu coşkulu karşılama için çok teşekkür ediyorum. Bugün burada sizlerdeki bu coşkuyu, bu inancı gördükçe her geçen gün seçim zaferimizin yakın olduğunu anlıyorum.
Seçim çalışmalarımıza başladığımdan beri gittiğimiz her yerde aynı şeyi söylüyorum, bakın gururla söylüyorum, geçmişi tertemiz Cumhur İttifakı’nın bir adayı olarak karşınızdayım. Kendi haklarında konuşulan dedikodular çıkan diğer adaylar her akşam benim hakkında çıkıp bir şeyler söylüyorlar, konuşacak bir şey bulamıyorlar, kafalarından bir şeyler uyduruyorlar. Ben gülüyorum onlara gülüyorum. Onlara söylediğimi tekrar ediyorum, sizin çamur siyasetinizin içine girmem. Biz çirkin siyaset yapanlardan değil, efendi siyaset yapanlardanız ve Turgutlu’yu efendi siyasetle buluşturanlar olacağız.
Evet, biz kendimize yakışanı konuşacağız, biz efendice siyaset yapacağız, biz sadece Turgutlu’ya yapacaklarımızı anlatacağız. Turgutlu’muz için yola çıktık ve memleketimiz için birçok şeyden vazgeçtik. Ben 40 yaşındayım, kendi hayatıma bakabilirdim ama öyle yapmadım, Turgutlu’ya düzgün siyaseti getirmek için, Turgutlu’yu şeffafça yönetmek için, Turgutlu’yu Turgutlulularla yönetmek için bu yola çıktım.
Turgutlu’nun bir evladı olarak memleketimizin sorunlarını yakinen biliyorum, otopark problemini, trafik problemini ve bu problemlere sebep olanları yakinen biliyorum. Şimdi çözüm zamanı, Cumhur İttifakı ile bu sıkıntıları çözme vakti geldi. Biz çözüm için geliyoruz. Bakın size Turgutlu’muza yapacağımız 3 tane büyük projemizden bahsedeceğim. Ergenekon Kavşağı projemiz, burada ki sıkıntıyı çok iyi biliyoruz, her gün yaklaşık 5 bin öğrencimiz sabah saat 08’de Ergenekon Mahallemiz ’de ki okullara gidiyor ve okula varana kadar 4 tane ışıkta bekliyorlar, ilk ders zilinde çocuklarımız maalesef o kavşakta oluyor. Biz işte bunu çözmeye geliyoruz, biz Turgutlu’nun bu gününü kurtarmak için değil 50 yılını kurtarmak için geliyoruz. Bunu nasıl yapacağımızı da sizlere anlatıyoruz, kaynaklarımız gösteriyoruz, bu sorunlar Büyükşehir’in ve iktidarın desteğiyle çözülecek. Bakın bu Ergenekon Kavşağı’nın projesi 5 yıl önce de hazırdı, 5 yıldır yapılmayan bir alt geçit. Şimdi çıkıyorlar ilk işimiz alt geçit diyorlar eyvallah, 5 yıl öncede aynı şeyleri duyduk, yine duyuyoruz. Ama biz yapabileceğimizi söylüyoruz, kaynağımızı ve nasıl yapacağımızı söylüyoruz. Allah hizmet yapandan da yapmayandan da razı olsun kime ne diyelim. Şimdi bir Millet Bahçesi projemiz var bizim, bakın sadece yeşillik ağaç falan demiyorum ben içinde çocuk oyun alanları, spor kompleksleri, düğün salonları, kafeler, kay kay ve paten pistleri olan, gençlerimiz için Moto Drag pisti olan vatandaşlarımızın huzur içinde gününü geçirebileceği bir yaşam alanından bahsediyorum.
Bir başka projemizde Kamu Kurumları Külliyesi, Turgutlu trafiğini rahatlatacağız dedik ya, otoparkı herkes yapar bizde yapacağız ama bu projemiz tamamlandığında Turgutlu trafiği nefes alacak. Turgutlu’muzda şehir içinde bulunan kamu kurumlarını şehir dışına çıkarıp tek bir merkezde toplayacağız, hem trafik rahatlayacak hem de vatandaşlarımız tek bir merkezde bütün resmi işlerini halledebilecek. Bizim amacımız Turgutlu’ya ekstra neler yapabiliriz ilçemize kalıcı çözümleri nasıl buluruz bunun için işte biz bu yola çıktık. Turgutlu 1 Nisan’dan itibaren artık hizmet siyaseti ile buluşacak. Turgutlu bundan sonra tarafları bile değişmeyen kısır siyasetten kurtulacak. Turgutlu’ya yeni nefes yeni yüz olmaya geliyoruz.”