• Reklam
  • Reklam
Reklam

YILDIRANCAN KARDEŞLERE PLAKET

YILDIRANCAN KARDEŞLERE PLAKET

YILDIRANCAN KARDEŞLERE PLAKET
Editor: Turgutlu Manşet
28 Ağustos 2019 - 19:18

Turgutlu Ticaret ve sanayi Odası Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı. TUTSO Meclisinde konuşan Cem Yıldırancan: "Kendim için yaptığım bir şeyin, vatana, millete ve ülkeye faydası varsa bu milliyetçiliktir."dedi.
Cem Deligöz Başkanlığından toplanan TUTSO meclisi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlandı.
Toplantıda, Temmuz ayı meclis tutanağı ve Temmuz ayı mizan cetveli okunarak meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, meclis üyelerine Temmuz ayı çalışmaları hakkında bilgi verirken, Yurt içi ve Yurt Dışında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Turgutlu'nun isminin markalaşmasına destek sağladığı için Yıldırancanlar Gıda Pazarlama, Otomotiv, İnşaat, Sanayi Ticaret Limited şirketi yöneticileri Fatih ve Cem Yıldırancan'a teşekkür etti.
Yıldırancanlar Gıda Pazarlama, Otomotiv, İnşaat, Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin tanıtım videsonun izlenmesinin ardından, şirket yöneticisi Cem Yıldırancan konuşma yaptı.
Soğuk hava perdelerini şuan dünya'nın 50 ülkesine ihraç ettiklerini belirten Cem Yıldırancan, yapmış oldukları çalışmalarla her geçen rakipleriyle arayı açtıklarını söyledi.
15 Yıl önce oto elektirikçisi dükkanında hayal kurarak yola çıktıklarını anlatan Yıldırancan, şöyle konuştu: "Bizler rakiplerimizin her zaman maliyet, modelleme ve teknoloji açısından çok önlerindeyiz. Biz bundan 15 yıl önce oto elektrikçisi dükkanından hayal kurmaya başladık ve bugün buradayız. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel yerlerde olacağız. Bunun için çok çalışıyoruz. Bizler vatanımıza, milletimize, kasabamıza en iyi şekilde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Şuan 50 ülke ama bizim henüz gitmediğimiz 100'ün üzerinde ülke var. İnşallah oralarda çalışmalarımızı yapacağız. Her geçen bir adım daha ileriye gidiyoruz."
Lise öğrencisiyken bir öğretmeninin kendisine, "Milliyetçilik nedir?" diye bir soru sorduğu anlatan Yıldırancan, "Kendim için yaptığım bir şeyin, vatana, millete ve ülkeye faydası varsa bu milliyetçiliktir." dediğini söyledi.
Toplantı sonrasında, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve TUTSO Meclis Başkanı Cem Deligöz, başarılı çalışmalarından dolayı Cem Yıldırancan ve Fatih Yıldırancan'a plaket verdi.