• Reklam
  • Reklam
Reklam

VATANSEVER GÜVEN TAZELEDİ

VATANSEVER GÜVEN TAZELEDİ

VATANSEVER GÜVEN TAZELEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ocak 2022 - 15:43

Turgutlu Kahveciler Esnaf odası seçimlerinde mevcut başkan Cenk Vatansever yeniden başkan seçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Vatansever ve ekibi kahveci esnafından bir dönem daha onay aldı.
Köşk Düğün Salonunda gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Cenk Vatansever’in tek aday olduğu olağana genel kurulda üyelere 4 yıllık faaliyetler hakkında bilgiler verildi. Rakipsiz Cenk Vatansever ve yönetimi yeniden seçilerek güven tazeledi.
Seçim sonrası açıklamada bulunan Turgutlu Kahveciler Odası Başkanı Cenk Vatansever tüm oda üyelerine teşekkür etti.
Vatansever açıklamasında; “Tüm üyelerimize bize bu görevi bir dönem daha layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum. Özellikle son iki yılda kahveci esnafı olarak koronavirüs salgını sebebiyle çok zor günler geçirdik. Bu süreçte kahveci esnafının yanında olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler de oda yönetimi olarak zor şartlarda ayak durmaya çalışan kahveci esnafının hep destekçisi olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetimimizle bizlere bir dönem daha hizmet etme fırsatı veren üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum, odamız ve esnafımız için hayırlı olsun.” Dedi.