• Reklam
  • Reklam
Reklam

Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor

Vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor

Editor: Turgutlu Manşet
19 Ocak 2023 - 15:17

Turgutlu ilçesinde Çarşamba günü meydana gelen olayda bir inşaatın temel çalışmasında bölgede toprak kayması meydana gelmiş ve 4 evde yaşayan 14 vatandaş tahliye edilmişti.
Olayın meydana geldiği Turgutlu Selvilitepe Mahallesi Cemre ve Zengin Sokakta yaşayan ve evleri boşaltılan vatandaşlar ekiplerin bir an önce çalışmalara başlaması için bekleyişlerini sürdürüyor.
Belediye Başkanı Çetin Akın, İmar ve Fen İşleri ekipleri bölgede tekrar inceleme yaparken, evlerde oturan vatandaşlar ise yetkilerden bir an önce çözüm beklediklerini belirttiler.
Bölge yaşayan Tahsin Aydın isimli vatandaş; “Buraya inşaat yapmak için izin almışlar, kepçeci kazmış kazmış evin dibine kadar dayanmış, sonrada toprak çökmüş. Şimdi bu evler tehlikede, akşamdan beri bekliyoruz, gelen bakıp gidiyor, şuana kadar bir icraat yok. Evler çöksün diye mi bekliyorlar anlamadık. Yetkililerden ricamız bir an evvel çok ivedi olarak buranın çaresini bulmak lazım.” Şeklinde konuştu. Yine bir mahalle sakini ise olay anında büyük korku yaşadıklarını belirterek; “Dün gece büyük bir gürültüyle neye uğradığımız şaşırdık. Halen bir şey olur diye korku içerisindeyiz. Burasına bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz.” Dedi.