Vali Yaşar Karadeniz, LEN 17 Yaş Altı Erkekler Avrupa Sutopu Şampiyonası C Grubunda mücadele eden Türkiye’nin Romanya ile oynanan maçını izledi. Türkiye ilk maçında Romanya’yı 12-8 mağlup ederek ilk günü galip tamamladı.
“Önemli Olan Bu Maçı Kazanmaktı”
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade eden Milli Takım Antrenörü Aziz Alper Bakıroğlu “Neredeyse bir aydır buradayız, önceden geldik. Umarım daha iyi olacak, ilk maçlar her zaman zordur. Önemli olan burada kazanmamızdı. Hedeflerimiz var, umarım hedeflerimize ulaşmış bir şekilde turnuvayı bitiririz. Çocukların ellerine sağlık emeklerine sağlık. Manisa halkına da çok teşekkür ediyoruz geldiler bizi desteklediler sağ olsunlar. Umarım onları mahcup etmeden onların yüzünü güldürerek devam ederiz” diye konuştu.
“Her Şeyden Önemlisi Sporda Çeşitliliği Geliştirmek”
Maç sonunda değerlendirmede bulunan Vali Yaşar Karadeniz de “Manisa Su topunda ilimizde önce kadınlarda, şimdi de erkeklerde Avrupa Şampiyonası yapılıyor olması Manisa’ya ayrı bir renk getirdi. Kadınlar şampiyonasında kadın sutopu takımımızın şu ana kadarki en iyi derecelerden birisini almış olması da güzel bir sonuç oldu. Hem ekonomik yönden hem sosyal yönden çok büyük bir canlılık getirdi. Her şeyden önemlisi sporda çeşitliliğin gelişmiş olması. Tüm olimpiyat sporlarında ülkemizin başarılı olmasını sağlamak adına gençlerimizi teşvik etmek için de bu turnuvanın ülkemizde ve Manisa’mızda yapılıyor olmasının da çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.
Vali Karadeniz, U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampiyonası Türkiye-Romanya Maçını İzledi
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi’nde düzenlenen U17 Erkekler Avrupa Sutopu Şampiyonası başladı.
Yayınlanma :
9 Ağustos 2023 22:22
Güncelleme
: 9 Ağustos 2023 22:22

