• Reklam
  • Reklam
Reklam

Vali Karadeniz’den Anneler Günü Mesajı

Vali Karadeniz’den Anneler Günü Mesajı

Vali Karadeniz’den Anneler Günü Mesajı
Editor: Turgutlu Manşet
12 Mayıs 2023 - 17:04

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz mesajında “Ailenin güçlü temeller üzerinde var olmasını sağlayan, yüreğindeki sonsuz sevgi ve şefkatle bu ülkenin evlatlarını yetiştiren annelerimiz, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve toplumumuzun aydınlık geleceğinin inşasında en önemli güvencemizdir.
Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'Bu millet esas terbiyesini aileden almaktadır. Türk milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir. Türk kadını daha büyük nesiller yetiştirmeye kabiliyetlidir' sözü ile annelerimizin toplumumuzdaki önemini vurgulamıştır.
Onun için, her tür fedakârlık ve zorluğa hiçbir karşılık beklemeden sabırla göğüs geren annelerimize ne kadar hizmet etsek azdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek ise evlatlar olarak en büyük vazifemizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.