• Reklam
  • Reklam
Reklam

Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Manisa’da başlıyor

Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Manisa’da başlıyor

Türkiye Yüzyılı Eğitim Programı Manisa’da başlıyor
Editor: Turgutlu Manşet
19 Kasım 2022 - 14:01

Ak Parti Genel Merkez Ar-ge ve Eğitim Başkanlığının 81 ilde düzenlediği Teşkilat akademisi eğitiminin Manisa programı 19 Kasım Cumartesi günü saat 10:00 da Manisa Yunusemre Belediyesi Millet Çarşısı konferans salonunda, üç kademe il ve ilçe yöneticilerini kapsayacak şekilde düzenlenecek.
Daha önce 2 defa yapılan eğitim çalışmaları yaklaşık 3 bin teşkilat mensubunun katılımı ile gerçekleşmişti.
Ak Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı’nca Teşkilat Akademisi çerçevesinde ‘Türkiye Yüzyılı’ programı ile ilgili konuşan Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı “Eğitimler bize sosyal ve siyasi hayatımızda önemli kazanımlar sağlıyor. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Ar-Ge VE EĞİTİM Birim Başkanlığımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza gerçekleşecek olan eğitim için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Değişen ve gelişen yüzyılda eğitim önemi çok büyük her geçen gün yeni bir şey hayatımıza dâhil oluyor daha önce yaptığımız 2 eğitimde de bunun farkını gördük gerçekleşecek olan “Türkiye Yüzyılı eğitim” programına tüm teşkilatımızı bekliyoruz” dedi.
 Ar-Ge ve Eğitim’den sorumlu İl Başkan Yardımcımız Semih Şemsettin Şahin gerçekleşecek eğitim ile ilgili açıklama yaptı.  Şahin “ Genel Merkez Ar-ge ve Eğitim başkanlığımızın eğitim politikası süreklilik arz etmektedir. Bu eğitimler yıl boyunca il, ilçe yöneticilerimiz mahalle başkanlarımız, meclis üyelerimiz, sandık yöneticilerimiz, Genç liseliler akademisi, Üniversite Teşkilatı Akademisi, Siyaset Akademi, Personel, danışman eğitimleri bu kapsamda almaktadır. Bunun yanında Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim başkanlığımız Gündem Araştırmaları, Yerel Yönetim Araştırmaları, Spesifik konu bazlı özel araştırmalar, Teşkilat araştırmaları yapmaktadır” dedi.