• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLUSPOR, TARAFTARINI STADA BEKLİYOR

TURGUTLUSPOR, TARAFTARINI STADA BEKLİYOR

TURGUTLUSPOR, TARAFTARINI STADA BEKLİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
28 Eylül 2019 - 13:09

TFF 3. Lig'de 2. Grupta yer alan ve üst üste kazandığı maçlarla grupta 2. Sırada bulunan Turgutluspor Pazar günü evinde oynayacağı maçta taraftarını yanında görmek istiyor.
Geçtiğimiz hafta sonu tartışmalı pozisyonların çoğunlukta olduğu maçta deplasmanda Kocaelispor'a 2-1 mağlup olan ancak oynadığı futbolla göz dolduran kırmızı siyahlılar Pazar günü Turgutlu'da Ağrı 1970 spor'u konuk edecek.
Hafta içi kupa mesaisinde yine mükemmel bir futbolla İstanbul deplasmanında ikinci lig ekibi Pendikspor'u kupanın dışına iten Turgutluspor'da moraller yerinde.
Oynanan güzel futbol ve alınan sonuçlar yönetim ve teknik ekibi mutlu ederken, futbolcularında her geçen gün kendine güvenini artırıyor.
Kocaeli maçında verilmeyen penaltılar ve ofsayt gerekçesiyle kesilen pozisyonlar neticesinde mağlup olduklarının altını çizen Profesyonel Şube Sorumlusu Erk Kayabaş kazanarak yollarına devam etmek istediklerini ancak taraftarları da yanlarında görmek istediklerini söyledi.
Kayabaş açıklamasında; "Yöneticiler, teknik ekip, futbolcular ne yaparsa yapsın taraftarımız olmadığı zaman futbolun keyfi çıkmaz. Bizler bir yola çıktık, Belediye Başkanımız Çetin Akın'ın da desteğiyle iyi bir takım kurup Turgutluspor'u eski günlerine kavuşturma hedefindeyiz. Biz biliyoruz ki Turgutlu taraftarı isterse tribünlerin tamamını doldurur ve coşkusuyla takımını destekler. O günleri hepimiz iyi hatırlıyoruz. Bizim tek amacımız bu, eski coşkulu tribünleri tekrar harekete geçirmek. Biz üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz, taraftarımızda artık bu çocuklara gereken desteği vermeli ve hep birlikte el ele Turgutlu'da o güzel futbol havasını tekrar yakalamalıyız. Taraftar futbolun olmazsa olmazı, ne kadar iyi takım kurarsanız kurun, isterseniz dünyanın en iyi teknik ekibini getirin ama taraftar yoksa tadı olmuyor.
Son oynadığımız Pendik maçında gerçekten çocuklarımız mükemmel bir futbol sahaya yansıttı. Bizleri gururlandırdı. Turgutlulular olarak İstanbul'da bu gururu yaşadık. Şimdi artık kenetlenme zamanı, Pazar günleri Turgutlu'da futbol havası, Turgutluspor havası yakalamak istiyoruz." Şeklinde konuştu.